Diskussion:CBB Mobil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Telenor[redigér wikikode]

CBB blev i 2012 købt af Telenor, så vidt jeg har forstået. Denne side trænger til en opdatering. Desværre er jeg ikke længere en tilfreds kunde, så jeg vil nok ikke være i stand til at producere noget NPOV. --Lasse Hillerøe Petersen (diskussion) 8. jul 2013, 19:26 (CEST)