Diskussion:Camp Nou

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Når vi nu i årtier har udtalt det Nou Camp[redigér wikikode]

(Nou udtalt som N O U og ikke New)

Hvorfor skal det så nu anglificeres som Camp New (i lydsprog)

Gætter på at Catalansk har lidt mere sjæl end det engelske udtryk ? (skrev 195.10.207.23 (diskussion • bidrag) 23. apr 2008, 08:31. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg forstår ikke rigtigt ... Der er da ikke nogen udtaleangivelse i artiklen? Men det kunne der selvfølgelig godt være, og så er jeg da enig i, at man bør bruge den lokale udtale. Det nærmeste, der kommer noget med engelsk er vel, at det på det sprog ofte skrives med Camp foran, men New kan jeg i hvert fald ikke se. --Arne (Amjaabc) 23. apr 2008, 09:36 (CEST)