Diskussion:Carl Berling

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dansk Statstidende[redigér wikikode]

Jeg har linket til Statstidende fra Dansk Statstidende, men er i tvivl om dette er rigtigt - jeg har sendt en e-mail til Statstidende og spurgt om der er sammenhæng mellem de to med næsten samme navn, men venter først svar efter den 11. augusrt pga ferie. --Villy Fink Isaksen 7. aug 2008, 12:06 (CEST)

Når artiklen om Statstidende siger at den er fra 1904 (se også her og her, er jeg tilbøjelig til at tro at det ikke er samme avis. Yderligere data her. --Palnatoke 7. aug 2008, 12:46 (CEST)
Ok - Berlingske politiske og Avertissements-Tidende er Fortsættelse af: Danske Statstidende og andet sted stod der at der "...Statstidende oprettedes pr. 1. 4.1904 i medfør af lov 10 af 23.1.1903. I Statstidende, som skulle udkomme hver søgnedag, skulle fremtidig indrykkes "de retslige og andre offentlige Kundgørelser, der ifølge Lovgivningen for Tiden skulle optages i "Berlingske Tidende" ... " og skulle nu i 1903 afløses af Statstidende. Såh ... en form for sammenhæng er der jo. Men sletter linket i artiklen. --Villy Fink Isaksen 7. aug 2008, 13:26 (CEST)
Der er nu kommet svar, men ikke noget der bringer noget nyt:
Hej
Statstidende udkom første gang i 1904 som dagblad. Fra oktober 2005 sker det udelukkende online på www.statstidende.dk.
Hvem der forfattet teksten på Wikipedia.dk ved jeg ikke, men der kan enhver kan jo skrive om hvadsomhelst.


underskrevet af en fra Statstidende ................... --Villy Fink Isaksen 12. aug 2008, 22:27 (CEST)

homoseksualitet[redigér wikikode]

paa artiklen om Frederik 7. staar der at Carl Berling var homoseksuel. hvorfor er det ikke naevnt her? --79.240.223.236 18. jan 2011, 17:34 (CET)

Det er i den engelske artikel det er nævnt en:Frederick VII of Denmark. --Villy Fink Isaksen 18. jan 2011, 17:40 (CET)

Generalintendant i Berling 1857[redigér wikikode]

På et brevomslag afsendt fra Dansk Vestindien 15.nov 1856 og sendt til Hr. generalintendant Kammerherre Berling, Reisemarschal hos hans Majestæt Kongen, Christinsborg, Copenhagen har jeg følgende spørgsmål.

Jeg troede først det var i 1857 at Berling udnævntes til generalintendant og er der nogle der kan kan hjælpe med om oplysninger om en evt afsender. fra DWI. På bagsiden af brevomslaget er det et lille våbenskjold med en krone over. Jeg sender gerne en kopi af nævnte.

Tony Gade