Diskussion:Casper & Mandrilaftalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Symbol star gold.svg Artiklen Casper & Mandrilaftalen er en fremragende artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende fremragende som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Casper & Mandrilaftalen har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 25, 2017.

 

Stock post message.svg Huskeliste for Casper & Mandrilaftalen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Udvid 'Form'-afsnittet - nævn og forklar flere elementer i udsendelserne.
  • Udvid 'Musik'-afsnittet - nævn musikkens plads i udsendelserne og kom med eksempler.
  • Undersøg, om det er muligt at finde frem til udsendelsen af Mediemagasinet på DR2 fra den 25. februar 1999, hvor Casper C. vistnok medvirkede (og muligvis udtalte sig om Mandrilaftalen).
  • Undersøg, om det er muligt at finde frem til udsendelsen Cleese møder Madsen, der blev sendt/genudsendt på TV 2 den 2. oktober 1999. Interviewet blev vistnok foretaget på parkeringspladsen ved Metronomes studier i forbindelse med afsnit 50 af Mandrilaftalen, hvor John Cleese medvirkede.
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Casper???[redigér wikikode]

Kan man ikke godt skrive om mandrillens vært Casper, ved ikke helt hvordan mna skal forholde sig til ham. Altså det er jo Casper Christensen der spiller sig selv, men så alligevel ikke helt??? --Daimi-freaken 20. sep 2007, 19:07 (CEST)

Nogen der har et svar?? for ellers tager jeg bare chancen og laver noget... --Daimi-freaken 23. sep 2007, 16:52 (CEST)


Hmm man kan vel godt skrive om ham som en figur, men han fortæller også om ting fra sit eget liv som fx da han blev far. Så det er ret paradoksalt. Men han er jo nærmest en figur, så jeg vil sige at man godt kan skrive om ham. (skrev 80.62.11.43 (diskussion • bidrag) 9. jul 2008, 13:52. Husk at signere dine indlæg.)

Sammenskrivningsforslag[redigér wikikode]

Jeg har jf. Hjælp-diskussion:Sammenskrivning foreslået, at artiklen skrives ind i en samlet artikel om figurer fra Casper og Mandrilaftalen. Fortsæt venligst diskussionen der. --MGA73 22. sep 2008, 21:27 (CEST)

Artikler om de enkelte afsnit[redigér wikikode]

Nu hvor DR Bonanza har lagt alle afsnit på nettet, ville det være oplagt at skrive detaljerede artikler om hvert afsnit. Jeg vil gerne gøre en indsats i denne proces. Er der andre interesserede? Skriv jer evt. på WikiProjektet. PapirHans 17. okt 2008, 14:43 (CEST)

Noter[redigér wikikode]

Er det med vilje at noterne står lige under afsnittet "Relaterede produktioner" og ikke i bunden; og er det det mest optimale? Jacob Valdemar (diskussion) 9. sep 2017, 20:15 (CEST)

Jeg tror det er med vilje da noten omhandler det ovenstående afsnit, hvorvidt det er det mest optimale er vel subjektivt. Det giver god mening at have forklarende noter om en tabel, og man kan sagtens have seperate note-sektioner vha. group=-parametren. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 9. sep 2017, 20:31 (CEST)
Da den nu er udnævnt til "FA" bør henvisninger vel følge en af de valgmuligheder, som stilmanualen anbefaler---Ramloser (diskussion) 27. okt 2017, 14:25 (CEST)
Bestemt - da det ikke er fodnoter. Ret det gerne. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. okt 2017, 14:54 (CEST)
Der er kun én valgmulighed i Stilmanualen. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 27. okt 2017, 15:15 (CEST)
Menes der, at noten under tabellen skal indføres i note-afsnittet nederst i artiklen? Det gør jeg gerne.--SprigStamp (diskussion) 27. okt 2017, 15:38 (CEST)
En forklarende note til en tabel kan være hensigtsmæssig at placere i tilknytning til selve tabellen, hvor den er relevant. Rmir2 (diskussion) 27. okt 2017, 15:41 (CEST)
@SprigStamp: Der menes at overskriften "Fodnoter" skal ændres - gerne til overskriften "Henvisninger" jf Stilmanualen. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. okt 2017, 20:18 (CEST)
Ah, alright. Det er hermed gjort.--SprigStamp (diskussion) 27. okt 2017, 22:03 (CEST)