Diskussion:Cecilie Sværke Priess

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Cecilie Sværke Priess

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Som formand for DSU København havde hun en fremtrædende rolle i debatten omkring Frank Jensens afgang. Men er det nok? Er der andre forhold? --|EPO| COM: 25. dec 2020, 13:20 (CET)

  • Slet - Hendes “claim to fame” er Frank Jensen-sagen. Hun kan nævnes med navn i artiklen om Frank Jensen, hvor det også kan nævnes, at hun har været formand for DSU i københavn. De øvrige meritter i hendes biografi er ikke relevante og kan ikke bære en biografi. Heller ikke, at hun oven i købet har været elevrådsformand. -Pugilist (diskussion) 27. dec 2020, 12:13 (CET)
  • Slet Opfylder ikke kriterierne for poltikere. Og vi skal ikke biografere alle, der har metoo'et over Frank Jensen. --Madglad (diskussion) 27. dec 2020, 19:50 (CET)
  • Slet - der er vist ikke så meget interessant at komme efter andet end sagen med Frank Jensen. Toxophilus (diskussion) 29. dec 2020, 18:39 (CET)
  • Slet - Jeg er ikke at hun opfylder kriterierne.--Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2021, 12:56 (CET)
  • Slet - enig i de allerede nævnte begrundelser. Økonom (diskussion) 4. jan 2021, 13:23 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 5. jan 2021, 13:53 (CET)