Diskussion:Center for Konfliktløsning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er blevet stillet spørgsmål ved hvor vidt Center for konfliktløsning er andet en end kursusvirksomhed og jeg beder folk der tjekker denne sag om at kigge på Center for Konfliktløsning hvor det ved lidt snusen rundt på hjemmesiden fremgår at vi ud over kursusvirksomhed desuden laver frivillig rådgivning, gratis rådgivning til foreningslivet samarbejder om nationale og internationale projekter. Jeg er indforstået med at artiklen skulle blive slettet pga. min tilknytning til centeret men jeg ville være ked af at det bliver gjort på et forkert grundlag. (Skrev Helvard (diskussion • bidrag) 9. aug 2011, 15:57. Husk at signere dine indlæg.)

Sletningsforslag: Center for Konfliktløsning

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Spørgsmålet er først og fremmest om man har skrevet om sig selv. Desuden, med angiveligt 450 medlemmer kan foreningen faktisk ikke opfylde kravet om mindste antal medlemmer, som normalt kræves for natabilitet.--Rmir2 30. nov 2011, 20:04 (CET)
Personligt mener jeg nu, at spørgsmålet først og fremmest er om tilstrækkelig {{notabilitet}} og dernæst {{tætpå}}. Manglende notabilitet kan være umådeligt svært at skrive sig ud af, hvorimod det er lidt lettere med {{tætpå}}. Medlemstallet er i øvrigt ikke et krav for at en artikel er notabel, men - som med alle andre notabilitetskriterier - blot en retningslinje, der skal "mindske gråzonen, men ikke at fjerne den". Og derfor har vi også andre foreninger, med under 830 personer i Danmark, f.eks. Busfronten, Foreningen Norden og Juridisk Forening SDU. Selvfølgelig er tidligere fejl ikke et argument for at begå flere fejl, men jeg tror man skal passe på, med analt at sætte en nedre grænse på 830 personer, før vi kan have en artikel om en given forening på DaWiki. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 30. nov 2011, 21:45 (CET)
Foreningen Norden har da 15.000 medlemmer og underafdelinger over hele landet. Med hensyn til de to andre foreninger, du omtaler, kan jeg ikke se, at de er notable. Det må da nærmest være en fejl.--Rmir2 1. dec 2011, 13:08 (CET)
  • Behold. Jeg har omskrevet formålet. Peter Mulvany 1. dec 2011, 19:36 (CET)
  •  Kommentar - Som tæt på-artikel burde den være slettet med det samme uden diskussion. Omskrivning af et enkelt afsnit redder ikke i hvert fald noget, når et andet samtidig står med tre eksterne henvisninger midt i teksten og omtale af en specifik studietur, der næppe har interesse for andre end de involverede.
Angående kriterier for notabilitet så står der, at det sker automatisk for "Foreninger med medlemstal svarende til minimum 0,15 ‰ af landets befolkning". Det er imidlertid et særdeles uheldigt kriterie, da de forskellige lande varierer meget i størrelse. I nogle lande vil det faktisk kun svare til 5-10 personer, mens andre skal over 10.000 for at nå op på den samme forholdsmæssige størrelse. Det er jo ikke en rimelig måde at sammenligne på.
Hvad de konkrete eksempler på foreninger angår, så er artiklerne om den oprettet før, der blev formuleret konkrete kriterier for foreninger og virksomheder. Derfor tager de i sagens natur ikke højde for dem men må ses i lyset af de generelle kriterier, herunder om de har gjort sig bemærket eller er unikke. Center for konfliktløsning har gjort det første, mens Busfronten nok kan kaldes det sidste. En forening ved et universitet må jeg derimod nok stille mig mere tvivlende overfor. --Dannebrog Spy 1. dec 2011, 20:28 (CET)
  • Behold - Hvad Henrik (heb) siger. --Pelle Hansen 6. dec 2011, 20:49 (CET)
Konklusion:
Artikel beholdes.
- Sarrus (db) d. 11. dec 2011, 12:00 (CET)