Diskussion:Central Park

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
New York City Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt New York City, et forsøg på at koordinere oprettelsen af New York City-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol unsupport vote-green.svg Artiklen Central Park var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Emblem-star.svg Artiklen Central Park har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 47, 2006.
Stock post message.svg Huskeliste for Central Park: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Gennemlæsning[redigér wikikode]

Jeg har netop færdiggjort oversættelsen af denne artikel fra den engelske wiki. Jeg har udeladt et par passager, som ikke umiddelbart virker særligt relevante for den "gennemsnitlige interesserede". Artiklen kunne formentligt have gavn af en gennemlæsning eller to!--Bsh 10. sep 2006 kl. 19:48 (CEST)

Jeg har rettet en række slåfejl frem til afsnittet om det 20. århundrede. Billederne i artiklen herefter synes jeg bør nedskaleres, da de fylder halvdelen af sidebredden. --|EPO| 10. sep 2006 kl. 20:02 (CEST)
Jeg ved ikke, om der er en officiel politik med hensyn til størrelsen på billeder, men jeg har med vilje gjort dem relativt store. Jeg synes generelt, at billederne på wikipedia har det med at blive så små, at det er svært at se dem ordentligt uden først at forstørre dem. Men det er naturligvis en smagssag.--Bsh 10. sep 2006 kl. 21:11 (CEST)
Tror ikke der en klar og officielt politik mht. pixelantal. Men meningen med thumbnails er vel, at de skal give et lille indtryk af, hvad det er. Hvis læseren så er interesseret kan vedkommende forstørre billedet. Synes bare det virker for voldsomt, når det fylder halvdelen af sidebredden. --|EPO| 11. sep 2006 kl. 21:50 (CEST)
Så er billederne gjort mindre. Er det bedre nu?--Bsh 11. sep 2006 kl. 22:14 (CEST)
Meget bedre :) Skal se, om jeg får tid til en gennemlæsning senere på ugen. --|EPO| 11. sep 2006 kl. 22:27 (CEST)

Central Park Angels?[redigér wikikode]

Jeg kan ikke finde nogen referencer til "Central Park Angels" online - Google giver kun 8 hits, incl. denne artiklel, og ud over tilfældige sammenstillinger ("Central Park, angels" eller "Central Park: Angels with dirty faces") er der kun en obskur side på MySpace. Er forkortelsen i øvrigt CPS eller CPA? --Martin Manscher 21. okt 2006 kl. 17:03 (CEST)

Det lader til, at den engelske version af artiklen i tiden omkring, at jeg oversatte den, var udsat for lidt redigeringskrig om netop kriminaliteten i parken. Jeg kan heller ikke finde CPA nogen steder, og de er også væk i den engelske artikel. Derfor har jeg fjernet dem fra denne også!--Bsh 21. okt 2006 kl. 17:21 (CEST)

Kort[redigér wikikode]

Takket være en:User:MapMaster har jeg fået lavet et kort - Commons:Image:Central Park New York City.png. Umiddelbart bør det vel indsættes i forbindelse med en beskrivelse af parkens opbygning. Det vil dog være smart at have kortet i artiklen også uden dette afsnit, jeg kan dog ikke lige overskue hvor det vil passe bedst. Er der andre der kan klare det? --Peter Andersen 15. nov 2006 kl. 19:22 (CET)

Jeg foreslår at du flytter det andet billede fra oven længere ned, og indsætter kortet der. --Martin Manscher 16. nov 2006 kl. 08:20 (CET)

Teik, Jeg har fortsat problemmer med at laese artiklen.[redigér wikikode]

jeg forslår at vi endre alle %e6 %f8 %e5 til ae oe og aa, saaledes kan min handicap browser laese artiklen uden problemmer, jeg kommer nemlig tilbage for at laese artiklen nogle gange om dagen.

Edit:Undskyld bare glæm hvad jeg skræv, jeg har selv løst problemmet... Fandt ud af at mit tastatur var indstillet til engelsk, det var således jeg var nødsaget til at skrive ae oe aa etc i stedet.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 30. dec 2006 kl. 23:13 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 1. maj 2007 kl. 20:12 (CEST)