Diskussion:Ceres Park & Arena

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forvirring om navn[redigér wikikode]

Selve stadion var vel det, der før hed Århus Stadion og blev opført i 1920, jf. her? --Heelgrasper 30. jan 2006 kl. 00:11 (CET) Er det det, som hedder NRGi Park nu? Det går for stærkt med de navneskift til at jeg kan følge med... --Heelgrasper 14. okt 2006 kl. 22:37 (CEST)

Selve komplekset bliver kaldt Atletion nu. Det indeholder NRGi Arena som er hallen og NRGi Park som er fodboldstadion og atletikstadion. Sådan forstår jeg det i hvert fald.
Om det så hed Aarhus Stadion ved jeg ikke. I artiklen står der Aarhus Idrætspark, som det forhenværende navn i tidernes morgen, så vidt jeg kan læse mig og se mig frem til.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 5. apr 2012, 10:54 (CEST)

Flytning til "Atletion"[redigér wikikode]

Eftersom NRGi Arena blot er navnet på en af Atletions tilørende faciliteter, mener jeg at hovedartiklen bør ligge på siden "Atletion". Jeg kan ikke flytte siden på grund af en omdirigering, så hvis en administrator vil komme med sin mening og/eller træde til og handle, vil det gøre mig glad. ;-)
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 5. apr 2012, 10:54 (CEST)

Du kan markere artiklen med {{flyt|Atletion}} og så tage det op på Wikipedia:Flytningsforslag.
- Sarrus (db) d. 5. apr 2012, 11:09 (CEST)
Okay. Tak for hjælpen.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 5. apr 2012, 14:54 (CEST)