Diskussion:Chantal van den Broek-Blaak

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Chantal Blaak)
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

@Rodejong: Du har indsat medaljer i afsnittet Meritter, der hvor hun blev nummer 1, 2 eller 3. Men de får jo som regel ikke medaljer ved cykelløb, bortset fra ved VM, EM, OL og nationale mesterskaber. Der bruges trøjer til vinderen i de forskellige kategorier (samlet, bjerg, mest angebsivrige, pointklassementet osv. Hverken på dansk Wikipedia eller i andre sprogversioner bruger man at sætte guld, sølv og bronzemedaljer i afsnittet om meritter, bortset fra ved de nævnte mesterskaber, hvor de repræsenterer sit land eller vinder deres lands nationale mesterskab, der får de også får medalje. Se f.eks. fr:Chantal Blaak, nl:Chantal Blaak (her bruges trøjer enkelte steder) eller en:Chros Froome, her bruges trøjer i de farver som det løb bruger til vinderen af det samlede klasement, bjergkonkurrencen osv. Hvis man ikke ved, hvilke trøjer de foskellige løb bruger, så er det bedre ikke at vise nogen trøje, det er jo meget forskelligt med farverne. Men medaljer bruges altså ikke til de "almindelige" løb. Er det ikke rigtigt Hejsa? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 6. jan 2017, 07:50 (CET)

EileenSanda: Jeg er ikke så kendt med medaljer, jeg troede faktisk at de var glemt at tilføje, så hvis det er forkert, så er det forkert. Jeg har ikke noget problemer med at du retter dem. Trøjerne og medaljer blev kopieret fra nl:Chantal Blaak Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  6. jan 2017, 08:04 (CET)
Jamen den nederlandske artikel har da kun medaljer ved VM, EM og nationale mesterskaber, ikke? --EileenSanda (diskussion) 6. jan 2017, 08:26 (CET)
Læs hvad jeg skriver =o) jeg troede faktisk at de var glemt at tilføje. Jeg tog tabellen fra NL.WP og tilføjede medaljerne. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  6. jan 2017, 08:37 (CET)
Nå, ok, så misforstod jeg :) --EileenSanda (diskussion) 6. jan 2017, 09:13 (CET)
Jo det er helt korrekt EileenSanda --Hejsa (diskussion) 6. jan 2017, 12:05 (CET)