Diskussion:Chineese Letterbox

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har på fornemmelsen, at denne artikel er en "hej mor", men jeg er ikke helt sikker. --Heelgrasper 9. jan 2006 kl. 02:20 (CET)

7.430 hist på google. Artiklen er taget her fra: http://www.chineese-letterbox.dk/Pressemeddelelse.doc og findes også her http://bandlist.dk/Default.asp?subMenuid=pres&Page=band/band_info.asp&userid=3437 --B.A.C. 9. jan 2006 kl. 02:31 (CET)

Jo, men jeg er ud fra brugernavnet temmelig overbevist om, at forfatteren af artiklen er den samme person, der har oprettet bandet. Et udsagn som "Deres musik er ”The Missing Link” imellem den nymoderne elektro-rock og de klassiske rock legender, og det viser de på en beskeden men bevidst og selvsikker facon" tyder også på manglende neutralitet. Og beskedenhed. --Heelgrasper 9. jan 2006 kl. 02:48 (CET)

Ja, men jeg er skam heller ikke uenig. Din mistanke bestyrkes yderligere af, at vedkommende bare bruger bandets pressemeddelelse som grundlag for artiklen--B.A.C. 9. jan 2006 kl. 02:51 (CET)
link:www.chineese-letterbox.dk/ på Google viser stort set ingen links til siden. --Ulvund 9. jan 2006 kl. 18:52 (CET)

Hejmor-markeringen forsvandt på et tidspunkt fra denne artikel, men vist uden begrundelse. Hvad skal vi gøre her? Slette, barbere ned til stub eller bare lade tingene være? --Heelgrasper 9. jan 2006 kl. 23:00 (CET) Jeg har nu genindsat hejmor-markeringen, da jeg ikke kan se nogen som helst grund til at den markering ikke skal være på artiklen. --Heelgrasper 10. jan 2006 kl. 17:11 (CET)

Den er vel rimelig NPOV nu - måske var det nok med et enkelt af de eksterne links. Så er der det der med at oprette artikel om sig selv ? - det er lidt ligesom med Bjørn Andersen, og det lader til at den bliver stående ... \ / ? - Nico 10. jan 2006 kl. 17:26 (CET)

Ud over problemet med at oprettte artikler om sig selv, så kan jeg ikke se, at artiklen er mere relevant end fx Bjarne Laurberg Olsen. Neutraliteten i artiklen er vist efterhånden på plads, men blot eksistensen af artiklen kan betragtes som en reklame. Hvis vi beholder artiklen skal vi vist droppe nogensinde at slette artikler om ukendte bands, for man vil altid kunne henvise til denne artikel og sige: "Hvorfor må de så være her?" --Heelgrasper 10. jan 2006 kl. 17:35 (CET)

Jeg stemmer for at slette denne artikel. Når det kommer til bands, så synes jeg ikke vi skal beholde dem, der ikke engang har udgivet en plade ved et pladeselskab. --Maitch 10. jan 2006 kl. 17:48 (CET)
Principielt går jeg ind for så stor åbenhed som muligt, men jeg kan godt se der er mange upcomming bands, når man kigger på en side som soundvenue.com - Det er svært at vurdere relevans i et levende miljø, men Maitch' forslag kunne være et anvendeligt kriterie. -- Nico 10. jan 2006 kl. 18:00 (CET)