Diskussion:Christian Jon Cherry

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Dårligt sprog[rediger kildetekst]

Jeg fatter ikke en meter af denne artikel. Hvordan kan manden "formentlig" være gift med Asta Birnø? Og hvilket land kommer han nøjagtigt fra? Hvilke instrumenter spiller han? --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 20:34 (CET)

Asta Birnø og ham, bor på samme adresse.. Derfor er det ikke et decideret statement, at de er gift. Alt jeg ved - er at gutten her har haft polterabend, hvilket tyder på - at han er gift. Det siges ikke hvilke instrument han spillede på, da han var programmør det københavnske band "Butterfly Banquettes". Han kommer fra DK - han er skole lærer på Christianshavn Skole. Men Eagle-Eye Cherry's bror!

Undskyld, må hellere rette: *Skolelærer.

Man kan da ikke på baggrund af uvidenhed - kalde arbejdet for "artikler med sprogproblemer". JJ (Skrev 85.24.56.81 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vi kan ikke bruge spekulationer i en seriøs encyklopædi. Derfor må sætningen om hans formodede ægteskab naturligvis fjernes. Og sproget i artiklen er altså på ingen måde tilfredsstillende - visse steder er det direkte uforståeligt. Hvad betyder fx "navnet bekendt" i første linje? Menes der "som navnet antyder"? --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 20:43 (CET)
Jeg vil lige tilføje, at vi sædvanligvis ikke bare uden videre fjerner kvalitetssikringsskabeloner, fordi man som forfatter selv mener, man har gjort det godt nok. I det mindste må man diskutere færdigt på diskussionssiden, før man bare sådan kan overskrive andet brugerinput (selvom jeg godt er klar over, at sådan en skabelon ikke er særlig konstruktiv - som sagt ville jeg selv rette, hvis jeg vidste, hvad meningen var). --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 20:45 (CET)
Skabelonen skal ikke fjernes fra artiklen fordi du (85.24.56.81) er uenig. Indgå i en dialog og ret de problemer PhoenixV mener der er. At fjerne sådanne skabeloner bare fordi man er uenig betragtes som hærværk. --|EPO| 11. mar 2007 kl. 20:47 (CET)
Nu har jeg forsøgt at rette sproglige uklarheder og stavefejl. Desuden har jeg fjernet de spekulative passager samt nogle vendinger med rosende ordvalg. Jeg håber ikke, du (85.24.56.81) føler det som et overgreb, men du kan nok forstå, at vi må sørge for en vis encyklopædisk integritet (lyder fint, ikke?). Vi er selvfølgelig glade for dit bidrag og håber, du har mod på mere. --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 20:50 (CET)

Jeg forstår. Kilden til, hvor han tog sin uddannelse - finder i på denne side http://www.mammutteatret.dk/ Under "Om mammutteatret" - og "Tidligere stykker" - "festen" - og derefter ind på vedkommendes CV.. Desværre er det ikke muligt med en direkte henvisning. Jeg har mod på mere - så længe begrundelserne til evt. klager er positive, hvad de langt fra lyder som.(Skrev 85.24.56.81 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Først og fremmest: Husk venligst at signere dine indlæg. Jeg har nu indsat en kilde (det er skam muligt med et direkte link), så dét skulle være på plads. Du må undskylde, hvis vi lyder negative i vores ordvalg, men du var som sagt lige lovlig hurtigt til at fjerne skabelonen, hvilket ikke ligefrem er et tegn på samarbejdsvillighed. Men lad det nu ligge. --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 21:02 (CET)

Christian Cherry var musiker - = fortid. Han spiller ikke længere for pågældende band, men er ansat som skolelærer på Christianshavn skole. Derfor er det fejlagtigt og misledende at skrive, at han er = stadig er musiker. --Eagle-Eye 11. mar 2007 kl. 21:06 (CET)

John Lennon er død, men han står stadig i kategorien "engelske musikere". Disse kategorier er ikke kun forbeholdt aktuelle navne. Nu har vi ikke lige nogen kategori for skolelærere (da kun få af disse har encyklopædisk relevans pga. deres lærerarbejde), så han passer vist bedst ind, hvor han er nu. --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 21:10 (CET)

Fint nok!, Regnede bare med - nu hvor det hele skulle være så fint, at I så ville have rene facts. --Eagle-Eye 11. mar 2007 kl. 21:12 (CET)

Det er det skam også, som det står nu. Hvis en bruger ønsker at pejle sig frem til hr. Cherry, forsøger han jo nok ikke at gå ind i kategorien "Personer", men snarere i en kategori, som han kender Cherry fra, fx skuespil eller musik. --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 21:15 (CET)

Helt fint - det er jo et "demokratisk" beslutning. :S --Eagle-Eye 11. mar 2007 kl. 21:19 (CET)

En "demokratisk" beslutning* --Eagle-Eye 11. mar 2007 kl. 21:26 (CET)