Diskussion:Clara Tauson

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Artículo bueno-blue.svg Artiklen Clara Tauson er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
  Searchtool.svg En bruger ønsker en evaluering af denne artikel for at modtage feedback om, hvordan den kan forbedres. Du skal være velkommen til at give dit besyv med.

  Stock post message.svg Huskeliste for Clara Tauson: rediger · historik · overvåg · opdater

  Nuvola kdict glass.svgSenest gennemgået den 13. december 2018 (3 år og 352 dage siden) af Toxophilus. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

  • Yes check.svg GjortUdvid indledningen så den opsummerer hele artiklen. Toxophilus (diskussion) 2. apr 2018, 18:02 (CEST)
  • Yes check.svg GjortIndsæt billeder. Hvis der ikke er af hende, så kan man måske finde nogle af baner hun har spillet på eller modstandere. Måske kan en venlig sjæl ligefrem møde op med et kamera til en af hendes kampe for at få et billede af hende. Toxophilus (diskussion) 2. apr 2018, 18:02 (CEST)
  Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

  Infoboks parameter kan ikke slås fra[rediger kildetekst]

  Jeg har spurgt Bruger weblars om at se på problemet med dobbelt gengivelse af singlerrangering.

  Det burde ikke være muligt at den gengives 2 gange - selvom man fravælger lige netop denne label.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 4. mar 2018, 19:20 (CET)

  Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

  Jeg vil gerne opfordre den erfarne anonyme bidrager at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl, flertydige links, glemte sager, o.s.v. Jeg beder på den kræftigeste at lade være med at fjerne min redigering her på diskussionssiden.

  Med venlig hilsen  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 19. mar 2018, 22:21 (CET)

  Få dig et liv!! --80.62.117.202 19. mar 2018, 22:24 (CET)

  Tennisbold[rediger kildetekst]

  Til Bruger:Toxophilus. Jeg har set denne side her til aften. Var ikke bekendt med denne opfordring til forbedring. Jeg har nu skrevet de relevante og vigtige resultater i indledningen. God idé. Jeg har brugt meget tid på at søge efter billeder på de tennisbaner hun har spillet på, uden held. Men fandt to andre relevante filer. Så jeg har via Facebook nu kontaktet en svensk-bosiddende dansker, som har nogle billeder fra turneringerne i Stockholm. Jeg har spurgt om han vil bidrage med nogle billeder. Med venlig hilsen --Tennisbold (diskussion) 27. apr 2018, 00:07 (CEST) Det ville han gerne. Mvh. --Tennisbold (diskussion) 27. apr 2018, 15:39 (CEST)

  Billederne er blevet fjernet igen uden jeg har fået nogen grund. Det og andre grunde har gjort (beskrevet i mail til administrator Arne Møller (Bruger:Amjaabc)), at jeg desværre ikke længere vil skrive her. Så inden længe vil jeg skrive at siden er forældet og ikke opdateret, for jeg går ikke udfra at andre gider. M.k.h. --Tennisbold (diskussion) 9. maj 2018, 11:38 (CEST)Reply[svar]

  Hej Tennisbold. Jeg har prøvet at kigge billederne lidt efter, for at afklare om der skulle være en årsag til at fjerne dem. For mig ser det ikke ud til, at de er uploadet korrekt... kan du give mig et mere oræcist link til billederne, så vi kan få styr på sagen? Mvh. --Medic (Lindblad) (diskussion) 9. maj 2018, 11:43 (CEST)Reply[svar]

  Der er der ikke mere for nederst på siden er fotomappen tom, og de blev fjernet fra siden 1. maj. Alt med rigtig licens og godkendt af Georg, fotograf. Brugt lang tid på det til ingen verdens nytte. :-( Og jeg gider ikke kæmpe mod en usynlig mur så mit tennis-skriveri vil jeg flytte andetsteds hen, hvor indsats og arbejde bliver bifaldt og ikke ødelagt. M.k.h. --Tennisbold (diskussion) 9. maj 2018, 11:55 (CEST)Reply[svar]

  Jeg forstår din frustration, og jeg vil gerne prøve at hjælpe, hvis jeg kan. Jeg prøver lige, om jeg kan finde billederne, subsidiært årsagen til en sletning. --Medic (Lindblad) (diskussion) 9. maj 2018, 12:06 (CEST)Reply[svar]
  @Medic: Et af dem blev slettet på Commons, tilsyneladende pga. utilstrækkelig dokumentation for tilladelse. Det er lidt nørklet at finde frem til, men det fremgår her. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 9. maj 2018, 12:12 (CEST)Reply[svar]

  Evaluering[rediger kildetekst]

  Evalueringsønske: Clara Tauson

  Se evt. på Wikipedia:Evaluering

  Clara Tauson[rediger kildetekst]

  (Har lige oprettet denne som en hjælp til Bruger:Tennisbold --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jan 2019, 09:53 (CET))

  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg ved jo, at artiklen er kandidat til GA, så denne evaluering skal ses i relation til denne. Jeg har tre kommentarer.
   Jeg er fuld af respekt for den grundighed, der ligger bag artiklen, men samtidig kan jeg ikke lade være med at tænke på fremtidsudsigterne for den: Hvis den unge dame får en karriere i retning af fx Caroline Wozniackis, vil artiklen på længere sigt blive ufattelig omfattende, hvis den udvides i samme takt som hidtil. Pt. er den på ca. 125.000 tegn, og hun er altså kun 16 år. Artiklen vil simpelt gå hen og blive for uoverskuelig (hvilket jeg egentlig synes, den allerede er). Jeg mener, det kunne være en god ide at skære en hel del i artiklen; mange af de detaljerede informationer kunne måske flyttes til Clara Tausons resultater, hvor en hel del af dette i forvejen står. Hvis man fx ser på afsnittet for 2018, så er det markant længere end adskillige hele, fornuftige artikler om andre sportsfolk.
   Jeg har det altid svært med artikler, hvori der redigeres næsten minut for minut (det gælder også for en del andre sportsartikler), fordi det dels giver unødvendigt mange redigeringer, dels giver de der mange detaljer. Vi skal jo huske, at Wikipedia ikke er noget nyheds-site, hvor det gælder om at komme først med informationen - den kan man hente på de forskellige hjemmesider, der har dette som speciale.
   Endelig (og det er måske i højere grad til GA-forslaget) mener jeg, at det er svært at sætte kvalitetsstempler på artikler, der ikke er "færdige" - vi kan med stor sandsynlighed forvente, at der kommer meget mere indhold i de kommende år, og hvis artiklen så får en anerkendele, skal der jo holdes øje med den i årevis for at sikre, at kvaliteten ikke daler.
   Alt dette er muligvis nedslående for hovedskribenten på artiklen, men jeg kan forsikre for, at jeg ikke har noget at indvende overordnet set på skrivningen. Interne kvalitetsvurderinger i Wikipedia er forhåbentlig ikke et mål i sig selv, så jeg vil egentlig foreslå, at mine indvendinger overvejes og (håber jeg) håndteres, for så er jeg sikker på, at artiklen kan udvikle sig til at blive en af vore bedste, mærkater eller ej! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jan 2019, 09:53 (CET)
  En mulighed i forhold til Arnes kommentar er også at lave underartikler (eksempelvis Clara Tausons 2018-sæson, hvor samtlige af hendes resultater fra året kan beskrives detaljeret hvis man ønsker det. Sig endelig til hvis du ønsker hjælp med dette Tennisbold. Så vil man kunne skrive mere overordnet om de forskellige år i artiklen, og dermed korte den gevaldigt ned. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. feb 2019, 16:46 (CET)
  • Jeg synes "OL guld" overskriften indikerer at hun har vundet OL-guld. Det har hun så ikke (endnu). Europæisk-ungdoms-olympisk mester er også flot, men noget andet end OL-guld. Som ovenfor tænker jeg sagtens hendes forskellige år kan kortes ned og den nuværende tekst flyttes til uddybende artikler. --Santac (diskussion) 18. apr 2021, 18:08 (CEST)