Diskussion:Computerrollespil

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg synes at spillisten fylder enormt meget på denne side uden at det er nødvendigt. Desuden findes en næsten tilsvarende liste på MMORPG. Jeg foreslår at vi sammenskriver disse to lister og/eller laver en ekstern liste hvor spillene kan blive sorteret og listet mere overskueligt. --Kjøller 10. mar 2009, 10:00 (CET)

  • Efter nøjere overvejelse mener jeg at artiklerne Hack 'n' Slash og MMORPG bør skrives ind i denne artikel, da de begge er undergenrer af rollespil. --Kjøller 10. mar 2009, 12:21 (CET)
Jeg kan godt se at man kunne skrive Computerrollespil og MMORPG sammen, men jeg synes ikke Hack 'n' Slash bør skrives I samme artikel. Og hvis Computerrollespil og MMORPG sammenskrives, bør der ihvertfald være et redirect fra MMORPG -> Computerrollespil. --Zor 12. mar 2009, 09:50 (CET)
Enig med redirectet, men efter mine erfaringer er hack 'n' slash et slangudtryk for det man kalder actionrollepsil, og da denne undergenre også er nævnt i artiklen og vil blive udvidet, vil jeg mene at Computerrollespil (Action) kan erstatte hack 'n' slash-artiklen. --Kjøller 12. mar 2009, 12:15 (CET)
Vi bruger generelt ikke lister i artikler her på dansk Wikipedia og man burde derfor i teorien skrotte begge lister og i stedet benytte artiklerne til rent faktisk at skrive om spilgenrerne. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. mar 2009, 12:35 (CET)

[redigeringskonflikt

Hack 'n' slash er egentlig ikke en genre, men en tilgang til rollespil - og især faktisk til bordrollespil. --Palnatoke 12. mar 2009, 12:38 (CET)
Roger på listerne. Desuden har jeg opdaget denne side, som fungerer som en slags liste. Mht. hack 'n' slash, så burde den vel bare streges af genrelisten, muligvis omskrives så den bliver beskrevet som en tilgangsform? --Kjøller 12. mar 2009, 14:21 (CET)
Artiklen om hack 'n' slash bør også skrives om, men det sker jo nok, når nogen finder tiden til det. --Palnatoke 12. mar 2009, 14:32 (CET)
Enig i ovenstående, og den nogen ved jeg godt hvem er! Et eller andet skal fridagen i dag jo gå med. ;-) --Harne 13. mar 2009, 10:37 (CET)

Jeg har nu forsøgt at sammenskrive MMORPG og denne artikel. Da jeg er relativt ny her på Wikipedia, vil jeg værdsætte råd angående artielen MMORPG. Skal der et redirect på til computerrollespil eller hvad plejer man at gøre? Back-ups er taget af spillisterne hvis nogen ønsker dem til projektet.(Skrev Kjøller (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)