Diskussion:Comwell Kellers Park

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Comwell Kellers Park

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Det grundlæggende spørgsmål må være, om de enkelte hoteller i denne (og andre tilsvarende) hotelkæder har selvstændig notabilitet? Kunne man nøjes med en generel beskrivelse af kæden og måske tage et par hoteller frem, som enten har en markant profil eller skiller sig ud på en speciel måde? --|EPO| COM: 16. jul 2013, 12:10 (CEST)

  • Slet/ Sammenskriv - Det var oprindeligt mig som indsatte notabilitetsskabelonen på denne og alle de andre artikler om Comwells hoteller. Jeg mener bestemt ikke, at de enkelte hoteller kan bære en selvstændig artikel. Det er fint at have en samlet oversigt med de forskellige artikler i artiklen om Comwell.Toxophilus (diskussion) 16. jul 2013, 12:21 (CEST)
En sammenskrivning er selvfølgelig på sin plads.Toxophilus (diskussion) 16. jul 2013, 21:27 (CEST)
  • Sammenskriv - Bella Sky kan nok bære en artikel selv, men de fleste andre er der tilsyneladende ikke mere at berette om, end hvad der kan stå samlet i hovedartiklen. Nøjagtig ligesom ved alle andre kæder hvor der oftest ikke er anden forskel på de enkelte filialer end beliggenheden og nogle få nøgletal, der mageligt kan samles i en tabel. --Dannebrog Spy (diskussion) 16. jul 2013, 14:41 (CEST)
  • Sammenskriv - Området er også interessant, men det kunne indskrives i De Kellerske Anstalter, hvad den nuværende anvendelse er og selve hotel i Comwell artiklen. --Steen Th (diskussion) 16. jul 2013, 21:20 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld enighed om at de enkelte hoteller som udgangspunkt ikke har selvstændig notabilitet. Der skal derfor henvises til hovedartiklen. --|EPO| COM: 22. jul 2013, 13:25 (CEST)