Diskussion:Content management systemer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvis bidragydere skal følge rammerne for denne artikel (Dette er en liste over bemærkelsesværdige CMS, så lad være med at indsætte eksterne links eller links til ikke eksisterende artikler. Skriv i stedet en artikel om CMS'en for at vise at det er et bemærkelsesværdigt CMS) vil listen i lang tid være ufuldstændig. Der er naturligvis mange andre (W)CMS'er der kan listes, men det er ikke sikkert, at alle bidragydere har overskud til eller kompentencer til at skrive en artikle om et bemærkelsesværdigt CMS. Jeg vil foreslå, at der kan tilføjes CMS'er der ikke er skrevet artikler til endnu og at disse artikler skrives efterfølgende af bidragydere med de rette kompetencer og overskud.