Diskussion:Coopertest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hele artiklen virker som et mærkværdigt forsøg på at omdøbe den velkendte Coopertest (se fx en:Cooper test). Jeg foreslår en flytning og kraftig omskrivning eller en sletning. For nuværende er artiklen noget nonsens. --Heelgrasper 25. apr 2007 kl. 23:37 (CEST)

Har nu rettet det. Sikke dog et fjols der havde lavet det andet. --Rasmus81 26. apr 2007 kl. 00:07 (CEST)
Da vi i folkeskolen blev udsat for (en variant af) denne test, var vi ikke i tvivl om at den var opkaldt efter en caraibisk ø - det var sådan, det blev udtalt af vore idrætslærere.. --Palnatoke 3. nov 2009, 23:07 (CET)

Eftersyn[rediger kildetekst]

Knud Winckelmann, undertegnede har d.d. indsat en henvisning til Cooper Testen, hvor tabelmaterialet ser ud til at være i overensstemmelse med de i artiklens tabelværdier. Tror du ikke at det bekræfter angivne værdier?--Ultraman (diskussion) 17. jun 2015, 00:37 (CEST)

Indsat to eksterne henvisninger til bogværker af henholdsvis Karen Inge Halkier og Allan Zachariasen. Begge har i Deres bog/ bøger includeret en kort tabel i forbindelse med Cooper Testen. Så vidt jeg kan se ligger angivne værdier indenfor rammerne, som angives i artiklen.--Ultraman (diskussion) 17. jun 2015, 23:59 (CEST)