Diskussion:DTU Sundhedsteknologi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Center for Biologisk Sekvensanalyse

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Center for Biologisk Sekvensanalyse var et center på DTU. Den er oprettet af en IP-bruger. Centret findes ikke længere, da det er blevet erstattet med DTU Health Tech. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2020, 15:14 (CEST)

  • Slet - DTU Health Tech er desværre ikke oprettet, for så kunne man have skrevet indholdet ind i den artikel. Men da centret er nedlagt og er ikke findes andet end en ekstern henvisning til en død hjemmesidemener jeg det bør slettets. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2020, 15:14 (CEST)
  • Neutral - Centeret har haft en meget stor betydning, hvilket nok skyldes Søren Brunak, men som artiklen fremstår, vil den godt kunne slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 30. sep 2020, 16:21 (CEST)
  •  Kommentar: Kan vel skrives ind i DTU? --Madglad (diskussion) 30. sep 2020, 18:30 (CEST)
  • Slet - artiklen indeholder pt. ingen informationer, der berettiger til at den bevares. En relevant beskrivelse af Centeret kunne indgå under DTU Historisk. Drlectin (diskussion) 20. okt 2020, 16:55 (CEST)
  •  Kommentar Linket var bare dødt/forkert, så jeg har opdateret artiklen. Men som skrevet ovenfor, så er instituttet blevet samlet under DTU Health Tech. Måske man skal bevare, men indsætte et (rødt) link til DTU Health Tech, da det lader til at Center for Biologisk Sekvensanalyse har fået udgivet en del forskning. --Kim Bach (diskussion) 26. okt 2020, 17:35 (CET)
  • Behold, men  Flyt til DTU Health Tech. Artilen bør opdateres, men det er forholdsvist enkelt. Jeg gider dog ikke lige nu, hvor artiklen risikerer sletning. --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 13:51 (CET)
  • Behold, men  Flyt til DTU Health Tech. Som Bruger:Pugilist der jo også tilbyder at opdatere artiklen.--Honymand (diskussion) 10. nov 2020, 17:52 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Har skrevet lidt om baseret på deres hjemmeside, men en person med bedre indsigt kan sikkert forbedre det. Er flyttet til det danske navn DTU Sundhedsteknologi; der tales fortsat dansk enkelte steder i riget. --Pugilist (diskussion) 11. nov 2020, 10:43 (CET)