Diskussion:Dagbladet Information

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvorfor står artikelnavnet i kursiv ? (skrev 80.62.117.92 (diskussion • bidrag) 2. jul 2016, 11:47‎. Husk at signere dine indlæg.)

Årsagen må en anden svare på, men det står der i stilmanualen, at det skal.
- Sarrus (db) d. 2. jul 2016, 11:58 (CEST)

Manglende neutralitet[rediger kildetekst]

Behøver jeg gøre ret meget andet end at citere artiklen direkte?

Information har overlevet mange kriser af økonomisk art, men læserindsamlinger, støtte fra private, institutioner og staten har reddet bladet. En række markante journalister og skribenter har tegnet og tegner avisen, der til forskellige tider lægger særlig stor vægt på udvalgte emner inden for inden- og udenrigspolitik, uddannelse, ligestilling og kultur m.m.. Bladet er præget af de individualister, der med deres særlige kompetencer, præferencer og personlige blik på stofområderne skriver i den.

Jeg ved ikke, på hvilken planet dette kan opfattes som neutralt. Ørsted (diskussion) 1. jul 2021, 11:34 (CEST)

Jeg er enig i ovenstående, og har rettet en enkelt detalje: Der stod at avisen gennemførte en "endeligt" kursskifte... Jeg har fjernet "endeligt", da jeg ikke kan se, at avisen i dag er venstreorienteret. --Cayrouses (diskussion) 1. jul 2021, 12:29 (CEST)

I anledning af Wikipedia:Fokusmåned/August 2021 har jeg fjernet en række pov-udsagn fra artiklen og omskrevet indledningen, så den tager udgangspunkt i kildebelagte oplysninger, herunder fjernet nævnte afsnit. Brødteksten er dog stadig præget af mange udsagn, der ikke er kilder på. Økonom (diskussion) 29. aug 2021, 08:03 (CEST)