Diskussion:Danmark, nu blunder den lyse nat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Thøger Larsen var en habil amatørastronom, så han næppe været ubekendt med, hvad der skaber de lyse nætter.(skrev Jenspeterosterby (diskussion • bidrag) 30. jun 2009, 14:59. Husk at signere dine indlæg.)

Nej det lyder som en rimelig antagelse. Uanset hvad, så står den "problematiske" sætning som en spekulation og dermed ikke som god wiki-skik. Mht. at han var amatørastronom så lagde jeg mærke til, at det ikke står i hans artikel. Måske kunne du skrive en sætning eller to om det? Gerne med kilder :-) --MGA73 30. jun 2009, 15:35 (CEST)
Det er en mærkelig paragraf, som p.t. afslutter artiklen. I 1914, ligesom hundredevis af år før det, var der ikke nogen som helst tvivl om, hvad der skabte de lyse nætter, og at aftenerne er lysere i Danmark om sommeren end om vinteren, behøver man ikke være noget så avanceret som et stenaldermenneske for at bemærke. Jeg har tilladt mig at fjerne paragraffen. (skrev 212.242.115.68 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)