Diskussion:Danmarks national-socialistiske Arbejder-Parti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Burde artiklen ikke stå under Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti også lave et redirect fra DNSAP ligesom ved NSDAP? --Peter Andersen 22. okt 2005 kl. 10:54 (CEST)

Jeg er såmænd ligeglad. Jeg valgte at lave den under forkortelsen, fordi jeg startede den ved at følge et rødt link. --Twid 22. okt 2005 kl. 10:58 (CEST)

Navneændring[rediger kildetekst]

Ifølge de "autoriserede" opslagsbøger om perioden hedder partiet helt korrrekt Danmarks National Socialistiske Arbejderparti. Jeg er ny i Wikipedia-sammenhæng, så jeg ved ikke, hvordan det rettes, så man sikrer,at alle interne links fungerer... (Skrev Pilekjaer (diskussion • bidrag) 2006-10-27. Husk at signere dine indlæg.)

@Pilekjaer: Beklager at svaret først kommer efter 17 år. Jeg ved ikke hvilke "autoriserede" opslagsbøger du mener, men i Folketingets årbøger for perioden hvor partiet havde folketingsmedlemmer er partiet angivet som "Danmarks national-socialistiske Arbejder-Parti" hvorfor jeg har flyttet artiklen til det navn. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. nov. 2023, 16:47 (CET)[svar]

Artiklen virker lidt som et foredrag holdt på en bodega. Jeg kan ikke helt gennemskue om forfatteren er meget venstreorienteret eller meget højreorienteret (og uenig med DNSAP's partilinje). Men i begge tilfælde er man såmænd meget velkommen til at skrive i Wikipedia hvis bare man holder det stramt og objektivt. --Casper 23. jun 2007, 06:59 (CEST)