Diskussion:Dansk Vampyr Selskab

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Dansk Vampyr Selskab

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Dansk Vampyr Selskab har stået med notabilitetsskabelon siden 2019, hvor Tøndemageren indsatte den. Det var en dansk vampyr-forening, der eksisterede 1978-1986, og udgav tidsskriftet Nosferatu (1979-1982) i kun fem numre. Der er lidt omtale her, men mest om bladet. Dan Turéll var æresmedlem, men en forening bliver vel ikke notabel bare af at uddele æresmedlemsskaber til kendte personer? Derudover har google kun ganske lidt at byde ind med. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:08 (CET)

Se også Wikipedia:Sletningsforslag/Nosferatu (tidsskrift). Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 12:19 (CET)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Artiklen gør ikke klart, hvorfor foreningen er notabel. Hvor mange medlemmer havde den, og hvad udrettede den udover at udgive et blad fem gange? Hvis nogen kan grave relevant materiale frem, og kan udvide artiklen, så kan jeg godt overtales til at ændre min stemme, men lige pt. er den ikke meget værd og bør slettes. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:08 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - intet i artiklen tyder på notabilitet. Rmir2 (diskussion) 7. jan 2020, 11:51 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Jeg kan egentligt ikke se formålet med at slette artikler af kulturhistorisk interesse, og det var egentligt mit indtryk at Nicolas Barbano var redaktør af Nosferatu, men her fremgår noget andet af sidstnævnte artikel. Og mange folk fra den forening stadig er aktive i kulturlivet. Og med hensyn til påstanden om ikke at være "en notabilitet" (en kendt og indflydelsesrig person, nu må misbruget af dette ord sgu snart stoppe, dawiki skal skrives på dansk) kan jeg oplyse at foreningen heller ikke var glarmester, pædagog eller en marsmand. Til gengæld tror jeg at foreningen var en del af dannelsesprocessen for disse unge kunstnere. Jeg tænker at det giver god mening at sammenskrive artiklen med Nosferatu (tidsskrift). --Madglad (diskussion) 7. jan 2020, 15:39 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Samme overordnede synspunkter som Madglad. Også enig i, at det nok vil være en gode idé at sammenskrive med Nosferatu (tidsskrift). Pugilist (diskussion) 7. jan 2020, 21:28 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Samme overordnede synspunkter som Madglad og Pugilist ---Zoizit (diskussion) 8. jan 2020, 18:18 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, derfor beholdes den. Artiklen Nosferatu (tidsskrift) er blevet sammenskrevet ind i denne artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 22. jan 2020, 08:55 (CET)