Diskussion:Danske Artilleriregiment

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Al teksten ser ud til at være klippet ud fra forskellige undersider på http://forsvaret.dk/DAR/. Er der overhovedet noget originalt materiale tilstede, der retfærdigører, at artiklen ikke bare skal slettes. --Maitch 6. feb 2006 kl. 23:50 (CET)

På nær teksten om marcher og salutering (som ja er klippet fra [1] er alt tekst skrevet af undertegnede. MVH MORGRE25
Lad du hellere være med at puste dig op - når du fire gange uploader det samme copyrightbeskyttede billede, har du ikke megen troværdighed med hensyn til ophavsret. --Palnatoke 7. feb 2006 kl. 00:39 (CET)

Jeg ville lige høre din side af sagen. Mit arbejde består i at sikre, at vi ikke får kopieret en masse indhold ind på Wikipedia, der er beskyttet af ophavsretten, og dermed beskytte Wikipedia fra evt. retsager. Jeg har derfor fjernet de omtalte afsnit. Artiklen mangler stadig at svare på det mest banale spørgsmål. Hvad er "Danske Artilleriregiment"? --Maitch 7. feb 2006 kl. 00:40 (CET)

Det pågældende billede er tegnet i CorelDRAW - original fil kan vises. Så derfor blev billedet uploadet. Men hvis I mener at det kan give problemer skal det selvfølgelig ikke være der. --Morgre25 7. feb 2006 kl. 00:48 (CET)

Har forsøgt at strikke en indledning sammen. Håber det er korrekt, at regimentschefen også er chef for HIAS. Vedrørende billede: Hvis det til forveksling ligner et andet billede, hjælper det ikke, at man selv har fremstillet det. Men man kunne også ta' et billede af et regimentsmærke. -- Poul G 7. feb 2006 kl. 07:51 (CET)

Har ændret i punktet "2. Uddannelsesafdeling", så, der står at det både er 3. og 4. Batteri, der uddanner konstabler. Har desuden tilføjet, at det er 3. batteri, der pt. er udsendt, mens det er 4. Batteri, der er igang med deres HRU. Derudover har jeg tilføjet valgsprog for 2. uddannelsesafdeling.--Neldeberg 22. sep 2007, 21:27 (CEST)

Har tilføjet navnet på regimentschefen og på den fg. regimentschef. --Neldeberg 17. nov 2007, 14:28 (CEST)

Anbefaler redaktører at holde sig opdateret via net-avisen artilleriet.dk -- mvh Ove Aslaug, red. af artilleriet.dk