Diskussion:Danske Bank (Finland)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Danske Bank (Finland) og Danske Bank[rediger kildetekst]

Måske ville det være lettere at diskutere spørgsmålet om indeksering og navngivning her; redigeringskommentarerne er ikke så praktiske til længere udvekslinger. Da Danske Bank tilsyneladende har integreret den tidligere Sampo Bank i koncernen og er begyndt at bruge navnet Danske Bank over det hele, er spørgsmålet vel, om artiklen Danske Bank (Finland) ikke skal indskrives i artiklen Danske Bank - ? Vh. SorenRK (diskussion) 6. feb 2018, 16:59 (CET)

Desuden: Kunne man forestille sig, at Googles fejlagtige visning af data skyldes navngivningen på Wikidata? Vh. SorenRK (diskussion) 7. feb 2018, 10:02 (CET)

(redigeringskonflikt)

Den finske bank har en lang historie bag sig, og jeg mener ikke at artiklen bør skrives ind i Danske Bank artiklen. Vi har artikler om Provinsbanken, Kjøbenhavns Handelsbank osv., hvorfor det ikke giver så meget mening at drukne den finske bank i en bankfusion.
Vedrørende de øvrige spørgsmål er jeg helt enig - de bør drøftes her. Der er ikke noget personfølsomt i at Danske Bank har aktiviteter i Finland, og en enkelt brugers (banken egen??) insisteren på, at man ikke må kunne se det i en internetsøgning, forekommer noget søgt. --Pugilist (diskussion) 7. feb 2018, 10:06 (CET)