Diskussion:Danske indvandrere i Argentina

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Argentinas flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Argentina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Argentina-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Mail fra Per Agertoft, www.danes-in-argentina.dk:[redigér wikikode]

Hej Erik Du er velkommen til at benytte materiale fra hjemmesiden til din wiki-artikel, så længe du henviser til www.danes-in-argentina.dk I galleriet på hjemmesiden er der nogle billeder, du måske kan bruge. Billederne fra 2005 er mine private, men du må bruge dem til artiklen med henvisning til hjemmesiden. Venlig hilsen per(snabel-a)gertoft.dk

Erik 27. nov 200f kl. 23:06 (CEST)

Så vidt jeg kan se er den nævnte side alene anvendt som kilde - og så er tilladelsen herover mere end nok. Hvis tilladelsen også skal gælde for de billeder der er lagt op, bør den nok registreres via OTRS.
NB: Jeg har erstattet @ med (snabel-a) i mailadressen herover for at undgå spamhøstning af adressen. -- JGC 28. nov 2007, 00:44 (CET)