Diskussion:Databasen Romansk Stenkunst

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Reklame? det forstår jeg ikke. Der er indtil flere skribenter og vidensinstitutioner, der beskriver sig selv på Wikipedia - hvaorfor så ikke en database? --Majken S. Høgh 21. aug 2008, 17:44 (CEST)

"Reklame"-skiltet henviser til, at teksten ikke er neutralt skrevet, men artiklen derimod er skrevet i et rosende sprog. F.eks. hører det ikke hjemme i en encyklopædi, at den henvender sig direkte til læseren ("kan du lave tematiske samt topografiske søgninger").
Andre problematiske formuleringer: "(...) overblik over de forskellige relieffer på de danske kirker – indtil nu", "mestrede (...) at skabe yderst smukke og dynamiske billeder" plus et par stykker mere, jeg ikke lige orker at opremse.
Der skal som minimum foretages tilretning af sproget i artiklen, så det passer ind i en encyklopædi. --|EPO| 21. aug 2008, 17:51 (CEST)

ok arbejder på sagen!--Majken S. Høgh 21. aug 2008, 17:53 (CEST)

Kan jeg få dig til at se på den igen?--Majken S. Høgh 21. aug 2008, 18:36 (CEST)

Jeg må desværre skuffe og sige, at den stadigvæk mangler en del. Er det virkelig nødvendigt med alle de overskrifter? Det virker på mig som om, at der er en del overflødig tekst. I bund og grund skal artiklen blot forklare, hvad det her er for noget. Hvis jeg vil vide noget om romansk stenkunst, kan jeg læse det et andet sted. F.eks. fylder afsnittet "indhold" stort set intet, i betragtning af, at det egentlig er her, at al viden om emnet burde findes?
Du skal være meget varsom med at anvende værdiladede vendinger. Det er måske ikke alle læsere, der synes, at romansk stenkunst er "æstetiske", "dynamisk svungne billeder".
Tag et kig på, hvordan andre artikler er udformede og hent inspiration derfra. --|EPO| 21. aug 2008, 19:00 (CEST)
Måske min interesse for emnet gør mig lidt forudindtaget, men jeg synes du er en anelse krakilsk her |EPO| - jeg ser ikke alvorlige problemer i artiklen nu, og lidt farve i sproget gør ingen skade, ihvertfald er det en meget mild form for POV. Spændende projekt Majken -- Nico 21. aug 2008, 19:56 (CEST)
Det kan meget vel være, at jeg ser ret kritisk på tingene. Sproget kunne bestemt være meget værre, så det er måske snarere afsnitsinddelingen, der går i vejen for mig. --|EPO| 21. aug 2008, 20:01 (CEST)