Diskussion:Dataproces

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sammenhængen mellem brugernavnet på artiklens forfatter, samt emnet er påfaldende. Det virker endvidere pudsigt at der er så mange eksterne henvisninger. Det er vist også en af de få artikler hvor nøglepersonerne nævnes med deres akademiske grad. --|EPO| COM: 16. jul 2013, 17:52 (CEST)

Første punkt har jeg ikke kunnet gøre noget ved, men jeg har smidt en bunke linkskrammel ud. --Palnatoke (diskussion) 16. jul 2013, 18:06 (CEST)

Sletningsforslag: Dataproces

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Udover de issues der er med en selvbiografisk artikel, med hvad det medfører af neutralitetsproblemer i artikelteksten, så lader det ikke til at virksomheden generelt opfylder kravene for virksomhedsartikler.

Det lader til at være en relativt nystartet virksomhed med en 15-20 medarbejdere, efter hvad jeg kan se på deres hjemmeside. Der er umiddelbart ingen økonomiske nøgletal, som måske kunne trække i den anden retning, ligesom jeg ikke kan finde kilder til at de, på anden måde, har markeret sig generelt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. jul 2013, 09:27 (CEST)

Konklusion:
Fuld enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 25. jul 2013, 16:55 (CEST)