Diskussion:David Bowie

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen David Bowie er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for David Bowie: rediger · historik · overvåg · opdater

Inden artiklen udnævnes til lovende, bør følgende som minimum være opfyldt:

  • Artiklen bør have kildehenvisninger til centrale påstande. --Morten Haagensen (diskussion) 20. feb 2013, 23:22 (CET)
  • Sproget bør gennemgås med et par friske øjne. Især den første del af afsnittet 'Oversigt' virker temmelig POV. --Morten Haagensen (diskussion) 20. feb 2013, 23:22 (CET)

Herudover kan følgende overvejes:

  • Overvej at sammenskrive afsnittet 'Oversigt' med det indledende afsnit, der kun består af en sætning. --Morten Haagensen (diskussion) 23. apr 2013, 21:29 (CEST)
  • Brug eventuelt artiklen fra en:wiki, der har fremragende status, som inspiration. --Morten Haagensen (diskussion) 23. apr 2013, 21:29 (CEST)
  • Udbyg gerne artiklen med nogle af de mange billeder fra Commons. --Morten Haagensen (diskussion) 23. apr 2013, 21:29 (CEST)

På ny nomineret til lovende artikel:

  • Jeg synes fortsat, at der mangler en del arbejde, inden artiklen bør vedtages som lovende, jf. punkterne ovenfor.
  • Indledningen bør også udbygges, så den opsummerer artiklens væsentligste aspekter. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 18. maj 2016, 18:31 (CEST)
God artikel, men er meget enig i, at artiklen skal kildebelægges. Bowie var en mand, hvorom mange forkskellige mennesker havde vidt forskellige meninger, hvilket stiller et stort krav til kildehenvisninger. Der er sat ganske få på nuværende tidspunkt.JBM 31. aug 2016, 18:15 (CEST)
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dette er en oversættelse fra den engelske wikipediaside. Jeg har udeladt nogle af linksene og det sidste af artikelen, der er meget løst og skitseagtigt. --Snyboh 26. nov 2005 kl. 14:33 (CET)

Ifølge den engelske version der ligger nu, var David Bowie 15, da han var oppe at slås med en af hans venner (over en pige) og blev ramt i øjet. Hvilken er den rigtige? --Erban 9. jun 2007, 16:11 (CEST)

Nomineret til lovende artikel[redigér wikikode]

Jeg synes, der er tale om en ret omfattende og fin artikel - især mht. de forskellige perioder af Bowies liv og karriere. Uden endnu at have nærlæst hele artiklen, virker det dog som om, der mangler en del på sproget. Især det første tekstafsnit i afsnittet 'Oversigt' virker generelt POV. 'Oversigt' kunne endvidere overvejes sammenskrevet med det indledende afsnit, der kun består af en sætning.

Såfremt artiklen skal udnævnes til lovende, vil jeg mene, at den skal indeholde kildehenvisninger. Pt. er der ikke en eneste.

Kunne man generelt ikke lade sig inspirere lidt mere af den engelske version, der har fremragende status? Endvidere kunne man med fordel supplere med lidt flere billeder. Pt. er der kun to i den danske artikel. --Morten Haagensen (diskussion) 20. feb 2013, 23:12 (CET)

LA-afslag[redigér wikikode]

Jeg ser mig desværre nødsaget til at afslå artiklen som lovende, da der fortsat mangler en del, før den kan vedtages som lovende. Der henvises til bemærkningerne oven for og til huskelisten. --Morten Haagensen (diskussion) 23. apr 2013, 21:25 (CEST)

På ny nomineret til LA[redigér wikikode]

Kære Zoizit. Jeg kan se, at du har nomineret artiklen til LA. Jeg skal henvise til huskelisten, hvor der fortsat mangler en del arbejde, før jeg synes, artiklen er på LA-niveau. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 18. maj 2016, 18:36 (CEST)

Jeg har nu afslået artikel som LA. Der er ikke sket noget siden nomineringen i maj, og der er ellers rigeligt ting at tage fat på. Hvis artiklen skal nå LA status må punkterne på huskelisten først løses. Toxophilus (diskussion) 20. sep 2016, 20:00 (CEST)