Diskussion:Deinosuchus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Deinosuchus er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Deinosuchus har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 46, 2019.
Stock post message.svg Huskeliste for Deinosuchus: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Sproget rettes til jf. Greasysweats kommentar på Diskussion:Deinosuchus. --Arne (Amjaabc) 31. dec 2011, 00:02 (CET)
  • Mangler taxobox, plus enkelte, manglene restoversættelser. --Greasysweet 2. jan 2012, 16:02 (CET) -
  • Problemet med manglende taxobox er der desværre stadig. Jeg har ikke så meget forstand på Wikikode, så hvis nogen kunne indsætte en taxobox, ville det være et godt skridt fremad mod et potentielt kandidatur til en god artikel. --Altaïr Ibn-La'Ahad 18. jun 2012, 16:46 (CEST)

Huskeliste[redigér wikikode]

Lovende artikel[redigér wikikode]

Jeg har ét spørgsmål. Er det ikke en smule drastisk at allerede udnævne denne artikel som lovende, når ikke engang har været her i en uge? Jeg ved godt, at det var mig der oprettede den, men så god syntes jeg nu heller ikke, at den er. Der er blandt andet stærkt brug for en grammatik-nørd til at ordne alt det, jeg ikke har husket, da jeg oprettede den, for der er en hel del, der halter grammatik-mæssigt, fordi jeg var lidt for hurtig på aftrækkeren. Så hvad er det, der gør den værdig til at være lovende, og allerede blot få dage efter, at den blev oprettet? Kilderne er rigtig gode, det synes jeg også, men alligevel... Er det nok? Bare en tanke. --Greasysweet 30. dec 2011, 15:42 (CET) -

Ja, det var jo mig der gav artiklen lovende-markeringen. Jeg mener (naturligvis) ikke, at det er ukorrekt at udnævne den til lovende, selv om den kun har eksisteret i få dage. Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har læst den tilbundsgående, men jeg kan da se, at den er oversat fra en featured engelsk artikel, og da emnet er universelt, har jeg ikke nogen forventninger om, at der skal tilføjes en speciel dansk vinkel, så derfor mener jeg, at den omfangs- og indholdsmæssigt er i orden. Prøv at se på, hvad der kræves af en lovende artikel: "Den skal først og fremmest være i stand til (potentielt) at blive forbedret til en god artikel inden for en overskuelig fremtid (..)", og det mener jeg, at artiklen fuldt ud lever op til. Grammatik og stavning er langt lettere at gøre noget ved end fx manglende kilder, dårlig struktur, manglende afsnit osv. Mvh. Arne (Amjaabc) 31. dec 2011, 00:00 (CET)
Der er alt for mange gentagelser i artiklen, fx står der to steder at navnet kommer fra deinos (δεινός), "frygtelig", og soukhos, "krokodille". Der mangler lidt restoversættelse, evt. infoboks. Nogle banale ting, som er generelle for krokodiller og alligatorer kunne måske udelades, eller også burde det fremgå at fx moderne krokodiller også nøjes med at have næsen over vandet. Engelsksprogede kilder er i orden, da emnet er universelt. Men en enkelt dansk kilde kunne være fint. Godt nytår --Med venlig hilsen Necessary Evil 31. dec 2011, 01:14 (CET)