Diskussion:Den fortabte søn (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fotolicens[rediger kildetekst]

Jeg undrer mig om det er ok at anvende et billede af en forventeligt filmplakat lavet til en film fra 1992. Dette billede er vel ikke under en licens vi accepterer? mvh Per (PerV) (diskussion) 22. mar 2018, 22:03 (CET)

Det lever nok ikke længe. mvh KnudW (diskussion) 22. mar 2018, 22:05 (CET)
@KnudW: Så bvidt jeg kan se er det ikke oploadet på commons, men lokalt her på dansk wikipedia. Har vi ikke stoppet det? Og de der botter, der sletter på commons, sletter de også lokale billeder? mvh Per (PerV) (diskussion) 22. mar 2018, 22:20 (CET)
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tuhlaajapoika.jpg. Det er da ikke lokalt? Mvh KnudW (diskussion) 22. mar 2018, 22:57 (CET)
Sorry! mvh Per (PerV) (diskussion) 22. mar 2018, 23:00 (CET)