Diskussion:Den svenske stormagtstid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Den svenske stormagtstid er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Den svenske stormagtstid: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Grundlaget for denne artikel er hentet fra den svenske udgave af samme. Evaluering ønskes--Rmir2 17. maj 2009, 10:51 (CEST)[svar]

Et uforståeligt valg. Artiklen er præget af dårlig oversættelse og et uklart sprog. lix

Jeg har fjernet artiklen som Lovende artikel, fordi den ikke er sprogligt og indholdsmæssigt tilstrækkeligt bearbejdet. --Sir48 (Thyge) 18. aug 2010, 17:40 (CEST)