Diskussion:Österreichische Volkspartei

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Østrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Østrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Østrigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag: Det østrigske Folkeparti

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg foreslår at denne flyttes til partiets originale navn Österreichische Volkspartei i lighed med, hvordan vi har placeret andre partier, fx Alternative für Deutschland. Rmir2 (diskussion) 23. jul 2016, 06:53 (CEST)

  •  Flyt – som argumenteret. Rmir2 (diskussion) 12. apr 2017, 21:43 (CEST)
  •  Flyt straks - forslaget er indlysende og ukontroversielt. Tak til Rmir2 for at opdage det. Der er desværre af og til skribenter, der tror, at navne på organisationer, institutioner og lignende, skal oversættes. Det skal de ikke. Kun hvis der er en veletableret oversættelse, kan denne bruges. Et forhold, der burde indskrives i Wikipedia:Navngivning. --Madglad (diskussion) 23. jul 2016, 07:44 (CEST)
  •  Flyt – Jeg har ved af hjælp af Google kigget på hvordan danske medier omtaler partiet. Det kaldes eller beskrives ofte som "det konservative parti" eller "det konservative folkeparti" og ofte bruges initialerne ÖVP. Også både "det østrigske folkeparti" og "Østrigs folkeparti" er brugt, men så vidt jeg kan se i mindre grad. Mvh. Kartebolle (diskussion) 23. jul 2016, 08:18 (CEST)
  •  Kommentar skal vi så også flytte alle de partier der er nævnt på f.eks. Demokraterne? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. aug 2016, 16:02 (CEST)
  •  Kommentar Først og fremmest skal der ryddes godt ud i Demokraterne. Flertydighedsartikler er til flertydighed, de er ikke konkurrencer om at kunne finde fleste associationer. Artiklen om det grønlandske parti skal naturligvis hedde det samme som partiet, dvs. på grønlandsk. Man bruger de grønlandske navne på dansk. Men partiet bør stadig optræde i flertydighedsartiklen. --Madglad (diskussion) 22. aug 2016, 20:57 (CEST)
Konklusion:
Der er opbakning til flytning. Vh. SorenRK (diskussion) 20. apr 2017, 12:55 (CEST)