Diskussion:Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kan vi ikke få rettet tiderne. KVL er altså fortid.

Jo, du klikker bare på rediér og går i gang. --Heelgrasper 17. jan 2007 kl. 22:08 (CET)

Er parentesen nødvendig?[redigér wikikode]

Er der andre fakulteter med dette navn? --Palnatoke 27. aug 2007, 09:47 (CEST)

Nej, det er der ikke. 3 af de 8 fakulteter ved KU findes ikke ved de andre universiteter i Danmark, nemlig Det Biovidenskabelige Fakultet, Det Farmaceutiske Fakultet og Det Juridiske Fakultet. Enten skal vi være konsekvense og sætte KU i parantes ved alle 8 fakulteter eller også kun ved de 5, som også findes på andre universiteter. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 27. aug 2007, 11:56 (CEST)
Der kunne jo sådan set også være fakulteter i andre lande, der havde navne, der i dansk oversættelse faldt sammen med de danske fakulteters, men min pointe er jo nok at vi ikke behøver at være konsekvente. --Palnatoke 27. aug 2007, 11:59 (CEST)
Jeg finder det næppe sansynligt der har valt den nøjaktige samme indeling og navngivning.--Jan Friberg 27. aug 2007, 12:04 (CEST)
Nok ikke mht. dette fakultet, men det kunne sagtens ske for de to andre, som Wikibruger nævner som KU-unikke. --Palnatoke 27. aug 2007, 12:06 (CEST)

"ændre retning" på omdirigering?[redigér wikikode]

Kan man nemt "ændre retning" på en omdirigering? - sådan at Det_Biovidenskabelige_Fakultet_for_Fødevarer,_Veterinærmedicin_og_Naturressourcer_(Københavns_Universitet) henviser til Det_Biovidenskabelige_Fakultet_(Københavns_Universitet) i stedet for omvendt?

Normalt vil man bare kunne flytte artiklen til omdirigeringen, men i dette specielle tilfælde kræver det en administrator fordi omdirigeringen har en historik som vil blive slettet af flytningen. Det er uden betydning her da det kun drejer sig om en mindre bot-rettelse, men softwaren skelner ikke. Du kan sætte skabelonen {{Flyt}} på artiklen sammen med en passende begrundelse, så vil en flink admnistrator sikkert gøre det hvis der ikke kommer indvendinger. Byrial 3. mar 2009, 16:53 (CET)