Diskussion:Diazepam

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Indikationer[rediger kildetekst]

Måske er det bare mig, men forstår ikke den overskrift med 'indikationer'. Er det indikationer på Diazepam - altså som om det var en sygdom? Nej det er det jo nok ikke. (Skrev Al Bundy (diskussion • bidrag) 27. sep 2011, 00:16. Husk at signere dine indlæg.)


"Indikation" - i denne sammenhæng betyder indikation blot anvendelsesområde (altså "årsag til at bruge dette præparat"). Kontra-indikation kalder man det så modsat, når der er forhold/sygdomme/tilstande, hvor midlet ikke bør anvendes.
Du kan evt. kigge på medicin.dk hvor der både er en version for lægfolk og fagfolk :-)
/ Jørgen JBrink (diskussion) 24. okt 2014, 15:28 (CEST)