Diskussion:Digital Audio Broadcasting

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Anti DAB Bias[rediger kildetekst]

  Denne siden er basert på den versjoner av den engelske Digital Audio Broadcasting siden som er skrevet av den meget DAB-fiendtlige Steve Green (aka DigitalRadioTech). Han har flere ganger vært blokkeret fra å skrive på wikipedia. Anbefaler en endring av denne siden snarest. (Skrev 195.159.3.166 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  Pro DAB Bias[rediger kildetekst]

  Ovenstående er et ikke mindre ensidigt indlæg end indlæg fra omtalte Steve Green. DAB er nok knap så umulig en standard, som Steve Green skriver; men har ganske mange alvorlige og flere helt unødige fejl og mangler. I artikler her skal der ikke tages hensyn til privates økonomiske interesser fx i at sælge 'det vi har udviklet dvs DAB', men i redelige og rigtige oplysninger, ejheller skal der dækkes over fx DR's lidt for hurtige og ukritiske indførelse af DAB. Reslfj 2. jan 2008, 23:52 (CET)

  En artikel på wikipedia skal være neutral! Vi må ikke skrive at noget er godt eller dårligt kun at nogen mener at noget er godt eller dårligt og så skal det være underbygget af kilder. Artiklen er meget tynd i indledningen hvor man brude kunne læse at der er tale om en MUX-struktur der er temlig robust når den anvendes korrekt. Og et "applikations"-lag hvor man i DAB bruger MP2 og i DAB+ der bruger AAC+. Desuden påstår artiklen flere gange at DAB ikke er en succes mens man kan læse i undersøgelser at 37% af befolkningen har adgang til en DAB radio og er glade for den [1]. 37% er meget når man stadig har den gamle teknologi kørende på ubestemt tid.--Jan Friberg 3. jan 2008, 02:25 (CET)

  En bedre beskrivelse af DAB opbygningen er klart ønskeligt og indledning kan godt trænge til en nyredigering. Evt. kan en oversættelse af de udenlandske wiki'er DAB artikel forbedre teksten. Det er nok klogt, at begrænse meget tekniske beskrivelser i den danske version.

  Det er vel OK, at skrive hvad nogen mener, hvis dette klart fremgår af teksten. Ordet "succes" forekommer overhovedet ikke i artiklen. Der omtales ikke hvad lyttere synes - godt eller dårligt - men henvises til en EBU kilde. Undersøgelser, der er udført af DAB produktets markedsføringsorganisation, har ikke højeste 'kildeklasse'. Reslfj 3. jan 2008, 18:49 (CET)

  Yderliger og opdatet DAB/DAB+ information[rediger kildetekst]

  Jeg har tilføjet en del henvisninger til andre lande og uddybet DAB/DAB+ informationerne. Det er behov for en restrukturering af artiklen måske en DAB+ artikel Reslfj 21. jun 2008, 22:00 (CEST)

  Missing legend[rediger kildetekst]

  Digital Audio Broadcasting.svg is still missing a Danish legend. This is the English one:      Countries with regular services      Countries with trials and/or regulation      Countries with interest      DAB no longer used Saftorangen (diskussion) 8. nov. 2022, 11:05 (CET)Reply[svar]