Diskussion:Disneys klassikere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Stærkt inspireret af http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Disney_animated_features. Alle titler er de danske (så vidt jeg ved). Jeg har valgt at undlade de amerikanske premieredatoer og blot beholde årene, da det synes mest relevant at tilføje de danske premieredatoer (og år, hvis de adskiller sig, hvilket de garanteret gør for nogle af de tidlige produktioner). OuroborosSlayer 27. nov 2005 kl. 13:28 (CET)

Du bør nok lige rette links til. Vi vil jo ikke kalde siden om Aladdin-filmen for Aladdin (movie) men derimod Aladdin (film). Ikke, at siden findes endnu, men når den gør, vil den hedde dette. Der kan desuden sagtens være nogle af filmene, der allerede findes her – bare under andre navne. Derudover må du meget gerne lige smide nogle ord om dig selv på din brugerside, så vi kan se, hvad du er for en fætter. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 27. nov 2005 kl. 14:43 (CET)
Hovsa - jeg troede egentlig, at jeg havde fået tjekket det hele, men der var åbenbart noget der var røget med alligevel - brugersiden skal jeg nok få opdateret snarest :) OuroborosSlayer 27. nov 2005 kl. 16:23 (CET)
Nu fik jeg forresten gennemsøgt den danske wiki efter "disney" og fik tilføjet den ene film (fantasia (1940)) der manglede. Dermed er der hele TO artikler - ikke just imponerende, men der kan der jo gøres noget ved :) OuroborosSlayer 27. nov 2005 kl. 16:31 (CET)

"Flyvemaskiner" er vel ikke en klassiker? TherasTaneel (diskussion) 15. jun 2014, 16:53 (CEST)