Diskussion:Django

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Den anden Django-film?[redigér wikikode]

Jeg kan ikke regne ud hvilken film, der refereres til som "den næste film", hvor Django skulle få pisk etc., og som muligvis er inspiration til En fremmed uden navn. Det nævnes, at han også i den film skulle være spillet af Franco Nero under instruktion af Corbucci.

Ifølge imdb.com har Nero kun spillet Django to gange: Den første (som på dansk hedder Django, Vestens hævner) og en fra 1987 med den "danske" titel: Django Strikes Again - og den sidste er instrueret af Nello Rossati. Og det er definitivt ikke den.

Jeg er helt med på, at der er mange film, der brugte Django-navnet. Den film, der flere steder nævnes som inspiration til En fremmed uden navn er Django il Bastardo/Stranger's Gundown fra 1969, men jeg har ikke set den og kan ikke finde beskrivelser på nettet, der kan passe med beskrivelsen her.

Er der nogen der kan opklare det?

I øvrigt vil jeg umiddelbart herefter lave en egentlig artikel om den første Django-film. Så kunne denne her artikel i højere grad koncentrere sig om figuren og f.eks. flytte til Kategori:Fiktive personer. --Arne (Amjaabc) 19. feb 2007 kl. 22:49 (CET)