Spring til indhold

Diskussion:Dodder

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor sletter du et direkte link til uddybende tysk artikel om Camelina Sativa, mens et billede af Camelina Sativa er acceptabelt? (Skrev Høhæk (diskussion • bidrag) 26. dec. 2023, 15:37‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Det er formentlig slettet, fordi vi, iflg. stilmanualen, ikke linker til wikiartikler på andre sprog , direkte fra artikelteksten. Der findes links til andre sprog i spalten til venstre for artiklen. - Nico (diskussion) 26. dec. 2023, 16:00 (CET)[svar]
@Høhæk: Nico har ret. Men det var også misvisende at linke direkte fra "dodder" til "Leindotter" på tysk, fordi ordene ikke dækker over det samme. Dodder er en planteslægt, mens "Leindotter" er det tyske navn for arten som på dansk hedder "sæddodder". Jeg satte derfor efterfølgende linket til "Leindotter" ind i parentes efter sæddodder i artslisten. Linket til tysk Wikipedia er i øvrigt indsat med en særlig skabelon som betyder at det vil automatisk forsvinde, hvis der senere oprettes en artikel om sæddodder her på dansk Wikipedia. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec. 2023, 17:00 (CET)[svar]