Diskussion:Dorte Bjørndal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Sletningsforslag: Dorte Bjørndal

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg er tvivl om notabiliteten i denne artikel, Dorte Bjørndal, derfor dette sletningsforslag. --Villy Fink Isaksen 15. jan 2011, 22:26 (CET)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar - som kunstner er hun i mine øjne ikke notabel, men måske som skuespiller. --Villy Fink Isaksen 15. jan 2011, 22:32 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg mener heller ikke, at hun er notabel som maler, da der er utallige, der har udstillet i kulturhuse og lign. Derimod er hun nok notabel som skuespiller. --KLN 16. jan 2011, 00:22 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Forsigtig behold pga. medvirken i filmene (som jeg har tilføjet) - maleriet kan være svært at bedømme. --Arne (Amjaabc) 16. jan 2011, 08:53 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Peter Mulvany 17. jan 2011, 11:45 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold --Rmir2 30. jan 2011, 18:40 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 4. feb 2011, 20:57 (CET)