Diskussion:Dronning Gunhild (moselig)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

1825 eller 1835? Artiklen siger det ene; den ene af kilderne siger det andet. --Palnatoke 15. apr 2005 kl. 08:49 (CEST)

1835, der er en trykfejl fra min side, som jeg lige retter.--Heelgrasper 15. apr 2005 kl. 09:17 (CEST)

Artiklens nye titel næppe det mest anvendte navn[redigér wikikode]

..."indførte Dronning Gunhild i sit sangspil" ? Det er lyder utrolig ubehageligt *knækker fuldkomment aldeles sammen af grin*.

Artiklens nye titel næppe det mest anvendte navn[redigér wikikode]

Artiklen lå tidligere under titlen Dronning Gunhild (moselig), hvilket efter min bedste opfattelse var en bedre placering. Betegnelsens "kvinden fra Haraldskær mose" ses ikke brugt andre steder end her, mens moseliget i almindelighed er kendt som dronning Gunhild, der dog er flertydigt pga. den rigtige dronning Gunhild. Efter devisen om, at vi bruger det mest almindelige navn, burde artiklen derfor efter min mening flyttes tilbage. --Heelgrasper 30. nov 2008, 22:47 (CET)

Symbol oppose vote.svg Støtter ikke - vi plejer at navngive ud fra det mest anvendte navn. Men da der IKKE er tale om Dronning Gunhild bør artiklens navn i mine øjne ikke give dette indtryk. Noget andet havde været, hvis der havde været tale om det samme - altså synonymer. --MGA73 22. dec 2008, 18:34 (CET)
Er der ikke tale om det moselig, som almindeligvis kaldes "dronning Gunhild"? --Palnatoke 22. dec 2008, 18:37 (CET)

Forklaring[redigér wikikode]

Er der nogen der kan skrive noget forståeligt om hende her? Hvis ikke der er så ved jeg ikke hvad vi skal gøre. Det der er da overhovedet ikke forståeligt. Kongerækken 13. maj 2010, 23:19 (CEST)