Diskussion:EM i fodbold 2017 (kvinder) – Finalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen EM i fodbold 2017 (kvinder) – Finalen er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen EM i fodbold 2017 (kvinder) – Finalen har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 20, 2020.

Stock post message.svg Huskeliste for EM i fodbold 2017 (kvinder) – Finalen: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Nominering til lovende artikel[rediger kildetekst]

Jeg forventer ikke denne artikel er god nok endnu, men ønsker et par friske øjne, der kan påpege mangler, der gør emnet læsbart for ikke fodboldspillere. Kunne godt bruge oplysninger om seertal i Holland, men kan ikke søge. Jeg har førsøgt at gøre sproget så alment, som overhovedet muligt. På forhånd tak --Bolddreng (diskussion) 9. aug 2017, 01:40 (CEST)

Bolddreng - Det er et flot arbejde du har gjort med denne artikel. Jeg fandt denne side med statistik over tv-seere, online-følgere, social media, tilskuere på stadions osv. Artiklen handler både om selve slutspillet og om finalen. Der står bl.a.:
TV - The 2017 edition was the most watched in history, surpassing the 2013 audience by more than 50 million.
Sunday's final was the highest sports programme audience of the year to date in the Netherlands, watched by an average of 4.1m viewers (83% share); there was a global audience of 13m+.
Med venlig hilsen --EileenSanda (diskussion) 9. aug 2017, 06:02 (CEST)
Tak for det. Nu har jeg brugt kilden til mere tekst og fandt og også et andet link med rekord blandt kvindelige seere. Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 17:27 (CEST)
Til Bruger:EileenSanda. Tak fordi du ville hjælpe mig. :-) Hvad mangler der før den kan gøres til lovende, og senere god. Det er min ambition. :-) men jeg er lidt tømt for ideer til mere indhold lige nu. Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 18:14 (CEST)


Hej. jeg er kan ikke finde ud at af at søge på hollandske aviser. Hvis nogle kan det må de gerne sende link her, og så skal jeg nok skrive ind når jeg har oversat artikler. Søger oplysninger om hvad Holland gør af fejring af deres hold og om der kommer nogle fra deres kongehus eller andre kendte. Og om hvor mange der så deees semi i tv. Er der nogen der ved hvordan det hollandsk hold bliver fejret? I må gerne sende link hvis i kan finde en to historier. Hilsen --Bolddreng (diskussion) 7. aug 2017, 12:28 (CEST)

Indledning[rediger kildetekst]

  • Indledningen kan godt klare en udvidelse tror jeg. Eksempelvis er der ikke noget om "efter kampen". Toxophilus (diskussion) 10. aug 2017, 21:18 (CEST)
Jeg har skrevet lidt nu. Hvad kunne du ønske dig? Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 17:32 (CEST)
Se huskelisten, som jeg har uddybet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2017, 19:52 (CEST)
Hej. hvor meget skal jeg skrive? Det er allerede skrevet om fejring. Og referat af kamp er også skrevet. Skal alle 6 mål også skrives i indledning? Kan du ikke skrive det eller give et eksempel på det. Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 19:56 (CEST)

@Toxophilus: ' så har jeg skrevet lidt om det hele. Hvad skal der til for at den bliver lovende. Hvem bestemmer det? For jeg syntes selv den er det for det når jeg kigger på det der skal til . Det er jo kun en fodboldkamp. Kan ikke blive så lang som 2. verdenskrig. :-) Hilsrn --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 20:22 (CEST)

En uvildig skribent skal vurdere om den lovende, når den er nomineret. Du kan se nomineringprocessen her :) mvh Tøndemageren (diskussion) 15. aug 2017, 20:24 (CEST)
Til @Tøndemageren:. Når jeg læser Wikipedia:Lovende artikler så syntes jeg den er det, eller at nogle vil fortælle hvorfor den ikke skal være det. Så jeg kan gøre noget ved det. :-) Er du uvildig skribent eller vil hjælpe med at finde en? Den blev nomineret 9. august. Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 20:28 (CEST)
Det er nomineret kan jeg se, så det er bare at vente på, at en uvildig skribent kigger forbi og vurderer. Du kan også skrive til en anden skribent der ved noget om emnet, der ikke har deltaget i arbejdet på artiklen, og spørge om de vil kigge den igennem. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. aug 2017, 20:45 (CEST)
så spørger jeg dig. ;-) Jeg ved ellers ikke hvem og hvordan jeg skal spørge andre. :-) Håber du vil kigge på den. Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 20:49 (CEST)

og vil gerne vide hvad der skal til før den også er god. De to andre der skrev her først skriver ikke mere, så jeg er på dybt vand. Vil gerne skrive videre på det udfra det jeg kan læse mig til og i fortæller. :-) Hilsen --Bolddreng (diskussion) 15. aug 2017, 20:55 (CEST) @EileenSanda:@Toxophilus:

@Bolddreng:, det er svært at sige, hvad der skal til før artiklen er god. Men hvis du kigger på denne artikel på engelsk Wikipedia: en:2009 UEFA Champions League Final, som er vurderet til god, så fylder den godt 123.000 bytes, mens denne her fylder knap 29.000 bytes. Hvis vi sammenligner de to lidt, så fylder indledningen mere, baggrund fylder mere, afsnittet "Road to Rome" som vel svarer til vores afsnit der kaldes "Vejen til finalen" indeholder ikke kun en tabel med resultater/statistik, men også to fyldige underafsnit - et for hvert hold, i den engelske om Barcelona og Manchester United, i vores ville det så være om Holland og Danmark. I den engelske artikel fra nævnte eksempel har de også et afsnit som de kalder Pre-match som, som vel svarer til afsnittet i vores artikel der kaldes "Optakt". I den engelske artikel har de underafsnittene: Venue, Ticketing, Match ball, Officials, Kits, Opening ceremony. Derefter har de et hovedafsnit som kaldes Match, der svarer til vores hovedafsnit "Kampens forløb". Til allersidst i den engelske artikel har de et afsnit som kaldes Rewards og handler om hvor mange penge holdene tjener ved at komme i finalen (interessant at det tabende hold tjente mere end vinderen). Her kunne vi jo nok have et lignende afsnit i vores artikel, det er jo helt andre beløb, når der er tale om kvinders fodboldturneringer. Nu må du ikke tro, at jeg forventer, at denne artikel kan eller skal blive lige så lang som den engelske som jeg har sammenlignet lidt med, for det gør jeg overhovedet ikke. Det var bare fordi du spurgte direkte, og da jeg ikke anede, hvad jeg skulle svare, tænkte jeg, at man jo kan se på en artikel, som handler om en fodboldfinale og som betegnes som en God artikel. Man kan jo lade sig inspirere af sådan en artikel og arbejde lidt videre med denne her. Men jeg ville tro, at vi meget snart burde kunne vedtage den som lovende. Men skal vi ikke prøve på at arbejde lidt mere med den? Du må heller ikke tage mid det ilde op når jeg skriver "vores artikel", jeg ved jo godt at det næsten udelukkende er dig, der har skrevet den, men der er jo ingen der "ejer" artikler på Wikipedia, og jeg tænkte også mere "vi på dansk Wikipedia", når jeg skriver "vores" artikel. Mvh. EileenSanda (diskussion) 16. aug 2017, 01:40 (CEST)

Efter Kampen-afsnittet er indlejret[rediger kildetekst]

Man (jeg) kan ikke komme til at korrigere i afsnittet "Efter kampen", fordi det ligger indlejret i afsnittet ovenfor. Når jeg åbner dette, kan jeg fortsat ikke finde teksten til "Efter kampen" og øvrige afsnit.

Morten Svensson (diskussion) 20. aug 2017, 18:32 (CEST)

Hej Morten. Når jeg vælger "Rediger wikikode" ved afsnittet "Efter kampen", så kan jeg godt redigere, men hvis jeg vælger "Rediger", så sker der noget mærkeligt, al tekst dækkes af noget blåt og der står noget om at afsnittet er indlejret, som du også nævner. Det er da meget mystisk, jeg ved ikke, hvad der er galt, er der andre der ved? Redigerer du fra en pc eller fra en mobiltelefon eller tablet? EileenSanda (diskussion) 20. aug 2017, 23:13 (CEST)

Jeg bruger en "PC" dvs. MacBookPro Morten Svensson (diskussion) 6. sep 2017, 19:02 (CEST)