Diskussion:EPJ

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej,

Jeg arbejder med EPJ og implementering i Region Midtjylland (EPJ-Produkter/Det Virtuelle Hospital). Er der nogle der kan bekræfte at GEPJ er død - og så vidt jeg husker det, døde i 2001? Jeg mener ikke at GEPJ har været ret meget mere end en arbejdsmetode man benyttede sig af i en kort årrække indtil Sundhedsstyrelsen trak GEPJ tilbage da den hæmmede udviklingen af EPJ. I såfald ovenstående kan bekræftes, burde GEPJ så ikke helt fjernes som influent medspiller i EPJ-artiklen? I forbindelse med mit speciale læste jeg alle EPJ-Observatoriets rapporter og jeg mener at huske at GEPJ står nævnt som afgået ved døden. Så vidt jeg husker var GEPJ et forsøg på en overbygning af HEP-rapporten (Handlingsplan for Elektronisk Patientjournal der udkom som sin første af slagsen tilbage i 1992)...

Opsummering: er GEPJ ikke ret død - og burde den ikke fjernes fra EPJ-artiklen? (Skrev 90.185.192.69 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har fundet kilde til GEPJ's død i 2006. Dette er nu rettet. mvh --Rasmusbyg 18. okt 2011, 18:06 (CEST)
GEPJ fik aldrig nogen tilslutning blandt lægerne. B-DATA udviklede et system til Viborg Amt, det blev dog aldrig sat i drift. Jeg har ikke kendskab til andre implementeringer af standarden.Ditlev Petersen (diskussion) 9. mar 2015, 22:35 (CET)