Diskussion:ETA

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Emblem-star.svg Artiklen ETA har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 17, 2006.
Stock post message.svg Huskeliste for ETA: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Dette er en helt urimelig og uretfærdig tekst. Den er på ingen måder neutral. Den overdriver exstremt meget om ETAs dårlige handlinger. den beskriver intet godt om hvorfor et friheds-parti kæmper. Teksten beskriver på ingen måder hvordan det baskiske folk bliver undertrykt på. Der er forskel mellem en terroist og en frihedskæmeper! (skrev 87.72.204.66 - 29. jul 2008 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen beskriver ETAs mål og hensigter og tager derudover et alment anerkendt standpunkt. Mere neutralt kan det vel ikke blive. Hvis man skrev en artikel der hyldede ETA ville den være ikke-neutral for flere folk. --79.145.217.104 18. feb 2009, 21:37 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 26. mar 2007 kl. 00:14 (CEST)