Diskussion:EU's forfatningstraktat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Navn[redigér wikikode]

Den korrekt titel må vist være EU-forfatningen. Det mere officielle navn er vist forøvrigt Traktat om en forfatning for Europa eller "Forfatningstraktaten". Der er i det mindste det, der står på mit eksemplar.--Heelgrasper 9. jun 2005 kl. 22:55 (CEST)

Ovenstående er skrevet før artiklen blev flyttet til EU-forfatningstraktaten.--Heelgrasper 9. jun 2005 kl. 22:57 (CEST)
Efter jeg havde flyttet den synes jeg, at EU-forfatningstraktaten var et dårligt navn, da den altid bliver omtalt som EU's forfatningstraktat. Derfor flyttede jeg siden igen. --Maitch 10. jun 2005 kl. 16:00 (CEST)

Sammenskrivning[redigér wikikode]

Denne artikler indeholder en række elementer, som burde høre hjemme i Den Europæiske Unions historie. Alt andet lige bør WP-indhold, der ikke direkte omhandler indholdet af Forfatningstraktaten. Omtalen af konventet, vedtagelsesprocessen m.v., burde høre hjemme på historie-siden; om ikke andet, så fordi Forfatningstraktaten ikke blev vedtaget. --Nstenberg 8. maj 2011, 03:35 (CEST)

Støtter ikke sammenskrivning. Jeg mener, at emnet er bredt nok til at have sin egen artikel. I en artikel om EU's historie ville detaljer om dette emne ikke kunne være så præcise, for så ville det ikke længere handle om EU's historie. --Masz 8. jul 2011, 20:38 (CEST)
Det betyder dog ikke, at jeg ikke mener, at artiklen er forældet; denne problematik er dog noget helt andet. --Masz 8. jul 2011, 20:42 (CEST)