Diskussion:Elektrisk modstand (elektronisk komponent)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har ændret PTC under elektrisk komponent til en henvisning til en ny side. Det virker fint. Men ved søgning på PTC får jeg en side med en anden henvisning.(tom) Jeg ved ikke rigtig hvorfor. Jørgen

Jeg har prøvet at rekonstruere dit problem, men er ikke stødt på noget der matcher din oplevelse. Måske snyder din cache dig?? Der er 2 titler indeholdende PTC. Den ene (PTC) henviser til din nye artikel, mens den anden (PTC modstand) stadig peger på Elektrisk modstand (elektronisk komponent). Måske hører den nye artikel egentlig til under PTC modstand, da der også er andre ting, der har en positiv temperaturkoefficient.
Af artikler, der henviser til PTC er der kun transducer, der fører på afveje, da den henviser til PTC modstand, og dermed en dobbelt omdirigering til en forkert artikel.
Kan du nærmere beskrive den tomme artikel, du kom ind på? Med venlig hilsen --(en anden)Jørgen 22. dec 2004 kl. 10:28 (CET)

Hej Jørgen

Det er nu ordnet.

mvh Glenn 22. dec 2004 kl. 11:28 (CET)


Effektmodstand vs. modstand?[rediger kildetekst]

Hvad er en effektmodstand? Er alle modstande effektmodstande? Velle 16. jun 2009, 22:08 (CEST)