Diskussion:Elton John

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Diskografi[rediger kildetekst]

Jeg har her albummet "Don't Shoot Me, I'm Only The Piano Player", og medmindre det er forkert info på LP'en (Label: DJM Records) så er den både produceret og har copyright i 1972 ikke i 1973 som der stod. Har redigeret dette. Erling Rohard, 24. feb. 2010

Antal solte albums[rediger kildetekst]

Ifølge referensen har Elton John solgt over 250 millioner albums. Så jeg har fjernet redigeringen med 450 millioner albums. Christian75 13. feb 2010, 10:52 (CET)