Diskussion:Emir Degirmenci

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Emir Degirmenci

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Som det fremgår af artikelhistorikken, har flere stillet sprgsmålstegn ved notabiliteten af Emir Degirmenci, men uden at det er endt i drøftese i et bredere forum. Artiklen har tillige en række udfordringer. Lad os tage diskussionen en gang for alle. --Pugilist (diskussion) 11. sep 2018, 10:16 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Han har skrevet et speciale, hvilket der er mange der har. Artiklen bærer herudover præg af at være skrevet af en eller flere personer der er tæt på biograferede. --Pugilist (diskussion) 11. sep 2018, 10:16 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Han er da uden tvivl en driftig person, der har udrettet en del i sin karriere, men jeg kan som Pugilist heller ikke få øje på det, der berettiger artiklen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. sep 2018, 10:42 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Han har mange bolde i luften. Men jeg mener ikke at han som foredragsholder og debattør, har opnået tilstrækkelig udbredelse. Eller som virksomhedsejer, eller som "ledende position" i Hizb ut-Tahrir, har opnået tilstrækkeligt for at være notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 11. sep 2018, 11:02 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Enig i ovenstående argumenter.--Ramloser (diskussion) 11. sep 2018, 11:49 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Artiklen er elendig. Den er uencyklopædisk. Der er alt for meget ros af hans speciale, der sættes op på en pedestal og omtales helt ned i petitesser om, hvor betydningsfuldt det er. Utroværdigt. Derudover er anbefalingerne, som andre har skrevet om ham, irrelevante i en encyklopædi og hører mest hjemme i forbindelse med en jobansøgning. Derudover er jeg enig med de ovenstående personer i, at personen ikke er notabel til, at der kan være en artikel om ham på Wikipedia. --AnetteM.
  • Symbol delete vote.svg Slet - Den bliver værre og værre. Lad os bare få den væk ASAP. Mvh KnudW (diskussion) 18. sep 2018, 21:10 (CEST)
  • Den burde slettes artiklen er ikke neutral, og det det er heller ikke berettiget til at være på wikipedia. (Skrev Hanon81 (diskussion • bidrag) 19. sep 2018, 16:10. Husk at signere dine indlæg.)
Symbol comment vote.svg Kommentar Det er begrænset hvilken vægt, det tillægges, at en helt ny bruger i sit første indlæg udtaler sig om en artikels eventuelle sletning. Særlig vedrørende en artikel, der har været præget af bidrag fra en (eller flere?) brugere, der alene har bidraget til artiklen, og særlig i en situation, hvor artiklen er kommet til at indeholde oplysninger, som en (eller flere?) brugere forgæves har søgt at slette. --Pugilist (diskussion) 19. sep 2018, 16:28 (CEST)|
  • Konklusion Den reklamerende tone, sammenholdt med at artiklens emne ikke anses som notabelt af diskussionens deltagere, betyder at artiklen slettes. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 22. sep 2018, 16:00 (CEST)

Fulde navn og forhold til Hizb ut-Tahrir[rediger kildetekst]

IP-bruger 5.186.121.4 slettede i denne redigering Emir Degirmenci's mellemnavn samt beskrivelsen af hans forhold til Hizb ut-Tahrir, med begrundelsen "Rettet navnet, Emir Degirmenci skal ikke forveklses med Samil Degirmenci."

Jf. Vejen til arbejdsmarkedet-Mindshift ApS i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) er Emir Samil Degirmenci ejer af virksomheden, så jeg skulle mene at mellemnavnet er korrekt.

Jf. Youtube video: o9kyued9J3o, Information, Kristeligt Dagblad og Ekstrabladet, er der en Emir Samil/Shamil Degirmenci der er (eller har været) aktiv i Hizb ut-Tahrir. Er dette ikke samme person? --Kjeldjoh (diskussion) 17. sep 2018, 08:23 (CEST)

Det er det med ret stor sandsynlighed. --Pugilist (diskussion) 17. sep 2018, 08:28 (CEST)
Google samler tydeligt forskellige billeder når man søger på henholdsvis Emir Degirmenci og Samil Degirmenci - Nico (diskussion) 18. sep 2018, 23:22 (CEST)
Meget muligt. Det er dog helt evident, at den person, der optræder i YouTube-videoen som repræsentant for Hizb ut-Tahrir har et udseende, der er forbløffende sammenfaldende med udseendet af den person, der er biograferet (Emir Degirmenci). —Pugilist (diskussion) 19. sep 2018, 08:04 (CEST)
IP-bruger 5.186.121.4 har slettet afsnittet vedr. Hizb ut-Tahrir med begrundelsen: "Oplysningerne er falske. Informationsartiklen bygger på journalistens fantasi. Ikke på fakta. Journalisten har ikke verificeret sin påstand fra Emir Degirmenci, som er født og opvokset i Danmark. HT er et palæstinensisk fænomen.Lederne er palæstinensere. Så det er faktuelt forkert at der står en ledende rolle. Informationsartiklen er desuden fra 200. Til orientering så er vi i 2018. Sluttelig har Emir Degirmenci intet med HT at gøre og er kritiker af HT. STOP- med at forfalske Wikipedia".
Jeg har tilbageført redigeringen, så længe at diskussionen foregår her. --Kjeldjoh (diskussion) 19. sep 2018, 14:15 (CEST)

Hvis han har været leder/en af lederne af Hizb ut-Tahrir burde der være flere artikler om hans virke. De tidligere ledere/talsmænd for Hizb ut-Tahrir har været Fadi Abdullatif og Junes Kock. Googler man disse personer fremkommer der mange artikler om deres aktiviteter i Hizb ut-Tahrir. Men altså ikke rigtig noget om Emir Degirmenci?

Formanden for HT anno 2018 virker som denne Imam. Billedet er taget fra HT`s moske på Nørrebro. https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/sf-formand-imamer-som-monzer-abdullah-forgifter-ungdommen-og-splitter-danmark (Skrev 5.186.121.4 (diskussion • bidrag) 19. sep 2018, 14:49‎. Husk at signere dine indlæg.)

Der er kilde på udsagnet i artiklen fra Information. At Emir Degirmenci var taler på stormødet i Nørrebrohallen er dokumenteret af den video, der er omtalt ovenfor, og som der nu er linket til i artiklen. Videoen er uploadet af "Hizb Skandinavien", så tvivler på, at det er en konspirationsteori, at Emir Degirmenci i hvert fald tidligere har udtalt sig på vegne Hizb ut-Tahrir. --Pugilist (diskussion) 19. sep 2018, 15:02 (CEST)
Og til IP'en som vil gøre det til "fake news", at Emir Degirmenci talte ved mødet: Den omstændighed, at han på mødet talte under navnet Samil Degirmenci gør ikke, at der er tvivl om, at det var ham. Dels hedder biograferede Emir Samil Degimenci, dels er det evident, at personen på videoen er den samme, som den person, der optræder på hans egen hjemmeside. Det er bekymrende, at IP'en skriver, at Wikipedia "forfalskes" ved at indsætte kildebelagte oplysninger, samtidig med, at IP'en nægter fakta. Da IP'en er en væsentlig bidragsyder til artiklen, giver det yderligere uro. --Pugilist (diskussion) 19. sep 2018, 15:12 (CEST)