Diskussion:Esben Lunde Larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):

POV og sager[redigér wikikode]

Esben Lunde Larsen blev i sin ministertid ofte omtalt negtivt i pressen, og det er derfor ikke irrelevant at nævne, at der var en række sager. Som artiklen står i dag er den imidlertid blot en lang opremsning af "sager", der ikke er forsøgt sat i en encyklopædisk sammenhæng, men som derimod blot står som generel nedgørelse af den biograferede.

Vores politikerbiografier bør tilstræbe en højere standard end blot at lægge plads til politiske modstanderes nedgøring af personen (det gælder alle partier).

Jeg har POV-mærket artiklen. --Pugilist (diskussion) 11. maj 2018, 10:02 (CEST)

Problemet er at det er svært at finde de positive sager at skrive om, - feks. er hans i egne øjne meget positive forslag om urørt skov pakket ind i at der i de udlagte arealer først skal hentes tømmer i op til 40 år... - Nico (diskussion) 11. maj 2018, 10:46 (CEST)
Jeg erkender, at han ikke har solet sig i positive beskrivelser, og at antallet af sager har været forbløffende højt, hvilket for så vidt har defineret karrieren som politiker, hvorfor det giver mening, at der er omtale af "sager" i biografien. Problemet er blot, at de nu står som en liste over negativ kritik. En encyklopædisk beskrivelse af de negative sagers betydning for karrieren ville være mere relevant end blot en oplistning af den ene møgsag efter den anden. Men det kan jo være, at der kan komme lidt mere overblik, når støvet har lagt sig. --Pugilist (diskussion) 11. maj 2018, 13:25 (CEST)