Diskussion:Esbjergmotorvejen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor skulle

Ved trafikforliget den 29. januar 2009 blev man enige om at opgradere den eksisterende Europavej E 20 fra Esbjergsmotorvejen til Esbjerg Havn til motortrafikvej, en strækning på ca. 3 km. Man regner med, at motortrafikvejen vil stå færdig i 2012.

fjernes?? Var det aldrig besluttet? Eller blev det ikke til noget?? Det kunne da være rart at artiklen afspejlede sådant. Hvis det er færdigt nu skal der vel stå at denne sektion blev vedtaget og færdiggjort senere.....--Jørgen (diskussion) 19. nov 2012, 23:11 (CET)

Hej. Som du kan se i historiken var det en ikke registreret bruger der fjernede afsnittet, hvorved der er god grund til at tro at der er tale om Hærværk. Hver gang du gendanner en artikel efter hærværk, behøver du ikke kommentere det på artiklens diskussionsside. I stedet kan du med fordel advare "den skyldige" om at dette er uacceptabel adfærd på Wikipedia på dennes egen diskussionsside (i dette tilfælde [[1]]). Hav et fortsat godt brug af Wikipedia :-) kalaha 20. nov 2012, 00:02 (CET)