Diskussion:Europavej E45

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Østrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Østrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Østrigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen er alt for kort og dens information står allerede i Europavej. --Broadbeer 27. feb 2007 kl. 15:18 (CET)

Jeg har rettet lidt i sproget i artiklen, men savner nogle kildeoplysninger til afsnittet. Udbygningshistorien giver ikke mening som den står nu - Ålborg-Kolding inkluderer Århus, men strækningen Århus-Ålborg står nævnt så sent som i 1900'erne. Randers stod før nævnt som en bisætning til Padborg-Åbenrå - i den helt anden ende af landet. Jeg har derfor sat {{eftersyn}} på artiklen - egentlig ville {{QA-afsnit}} være nok, men det smadrer sidens layout på grund af billederne, så det blev til eftersyn i stedet. --JGC 29. mar 2007 kl. 11:44 (CEST)

Kilde[rediger kildetekst]

Jeg har Hallwag Atlas fra 1991 og fra 1993 hjemme, og den viser på utbygging til motorvej Ålborg-Randers 1992. Og Randers-Århus 1994. Forbifart Randers var bygget tidligere. Århus-Flensborg var også bygget tidligere. Jeg har også Hallwag Europa Atlas 1977, der er det kun motorvej Odense-Kolding-Christiansfeld og passage af Randers og Ålborg. Vejlefjordbroen er bygget 1980 (kilde:artikel) incl motorvej Vejle-Kolding. -- BIL 7. apr 2007 kl. 13:50 (CEST)

En sak til, min fars atlas fra 1963 har ikke noen motorvej på Jylland. -- BIL 10. apr 2007 kl. 20:33 (CEST)

Europaveje/motorveje[rediger kildetekst]

Europaveje er ikke det samme som motorveje, der er mange europaveje der ikke er motorveje - En europavej eksisterer i samme øjeblik den er vedtaget af FN - se artikel om europaveje - ekstern henvisning. hen ad vejen er europavejene så udbyttet til motortrafikveje eller motorveje.(Skrev Lcl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

exit Klattrup; tilbage med Vangen[rediger kildetekst]

Jeg har erstattet Klattrup med Vangen jvf. Brugerdiskussion:Michael123456. Hebster 8. dec 2007, 17:16 (CET)

Smart faktaboks[rediger kildetekst]

Prøv lige at se her:de:Reichsstraße_11 Det er da en smart faktaboks med sammenklappelig afkørselsliste

- til inspiration for vejnørder :-)

- Lcl 7. okt 2008, 21:52 (CEST)