Diskussion:Fólkaflokkurin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Anfinn_Kallsberg.jpg:

Kjetil r satte slettemarkør Template deletion requestTemplate:Norden.org: Template deletion request(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 04:12 (CEST)

Liberalt eller konservativt[rediger kildetekst]

Selvom partiet selv betegner sig som liberalt i sit partiprogram, mener jeg ikke, man kan se bort fra, at det almindeligvis anses som konservativt i den liberalkonservative tradition, som de fleste andre konservative partier i Norden tilhører (Høyre, Moderaterna, Konservative Folkeparti). Jeg har ændret det til liberalkonservativt for at understrege, hvilken konservativ tradition der er tale om - og få det liberale med. Er der ikke en politolog ved Færøernes Universitet, der har karakteriseret de færøske partier, så vi kan få en objektiv kilde? Ellers synes jeg, vi skal holde fast ved den traditionelle opdeling, hvor Sambandspartiet betegnes som liberalt og Folkeflokken som (liberal-)konservativt.--Batmacumba (diskussion) 15. apr 2015, 12:34 (CEST)

Svensk wiki har også liberalkonservativt, norsk og tysk siger konservativt og engelsk både konservativt og liberalkonservativt.--Batmacumba (diskussion) 17. apr 2015, 21:31 (CEST)